Συλλυπητήρια μηνύματα της ΝΕ Τρικάλων του κόμματος για το θάνατο του πρώην προέδρου της ΕΑΣΤ που έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο και κηδεύτηκε χθες

Τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Τρικάλων και επί σειρά ετών αγροτοσυνδικαλιστή, Αθανάσιο Σδράλη αποχαιρετά η ΝΕ Τρικάλων του ΚΙΝ.ΑΛ.

Ο Αθανάσιος Σδράλης έφυγε από τη ζωή το Σάββατο σε ηλικία 78 χρονών και κηδεύτηκε χθες στο Ζάρκο. Ο Θανάσης Σδράλης ήταν ιστορικό στέλεχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Τρικάλων. Διετέλεσε πρόεδρος της Ε.Α.Σ.Τ. τη δεκαετία του ‘80, μέλος του Δ.Σ. της Αγροτικής Τράπεζας, μέλος της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Τρικάλων. Όλη του τη ζωή υπηρέτησε και πάλεψε για όλα όσα αγάπησε. Την οικογένεια, την αγροτιά, το κόμμα του. Η Ε.Α.Σ. Τρικάλων επί των ημερών του γιγαντώθηκε και έπαιξε τότε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του αγροτικού τομέα στη Θεσσαλία. Έβλεπε πάντα μπροστά και ακολουθούσε την καινοτομία στα αγροτικά θέματα. Πάντα υπερασπιζόταν τα δίκαια αιτήματα των αγροτών με όλη τη δύναμη της ψυχής του, η οποία συμβάδιζε με τη δύναμη της φωνής του. “Όλοι οι παλιοί και νέοι σύντροφοί του στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και το Κίνημα Αλλαγής τον αποχαιρετούμε και κρατάμε ως παρακαταθήκη τους αγώνες του για όλα όσα συλλογικά μας ενέπνευσαν”, αναφέρεται στο αποχαιρετιστήριο, συλλυπητήριο μήνυμα του ΚΙΝ.ΑΛ.