Το κάπνισμα ανάγκασε τον Ανδρέα Παπαγεωργίου να αποχωρήσει από το Δ.Σ. Φαρκαδόνας

Αποχώρησε από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Παπαγεωργίου διαμαρτυρόμενος για τους καπνούς των τσιγάρων που προερχόταν από το προθάλαμο του Δημαρχείου  

Δεν άντεξε το καπνό από τα τσιγάρα ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Ανδρέας Παπαγεωργίου. Δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και πολίτες «ντουμάνιαζαν» στον προθάλαμο του δημοτικού καταστήματος με το καπνό να εισέρχεται εντός της αιθούσης του δημοτικού συμβουλίου.

Ο γιατρός μην αντέχοντας το καπνό, αποφάσισε σε ένδειξη διαμαρτυρίας να αποχωρήσει από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, υποστηρίζοντας ότι αν θα επαναληφθεί το φαινόμενο σε επόμενη συνεδρίαση θα προχωρήσει σε καταγγελίες στις αρμόδιες Υπηρεσίες.

«Δεν σέβεστε τη δημόσια υγεία, μας αναγκάζεται με το έτσι θέλω να αναπνεύσουμε τον καπνό σας; Είναι πραγματικά ντροπή να μη σέβεστε τον πιο λογικό και ανθρώπινο νόμο της χώρας. Το νόμο που δεν επιτρέπει το κάπνισμα σε κλειστό χώρο» είπε αποχωρώντας ο Γιατρός.

Μα κι αυτοί οι θεριακλήδες  δεν έχουν τον θεό τους, στο προθάλαμο του Δημαρχείου βρήκαν να καπνίσουν. Χάθηκε ο κόσμος να βγουν έξω από το δημαρχείο να το ευχαριστηθούν χωρίς να ενοχλούν τους συνανθρώπους τους;