Το Γριζάνο επισκέφτηκε σήμερα ο Χρήστος Μιχαλάκης

Ο αντιπεριφερειάρχης επισκέφτηκε το χωριό και συναντήθηκε με την πρόεδρο της κοινότητας και με σεισμόπληκτους που διαμένουν σε κοντέινερ

Την  κοινότητα του Γριζάνου επισκέφτηκε σήμερα το μεσημέρι ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης. Ο κ. Μιχαλάκης πραγματοποίησε επίσκεψη στο χωριό μετά από συνεννόηση με την πρόεδρο της κοινότητας κα Ευανθία Κακαδιάρη, προκειμένου να εξετάσει ζητήματα που σχετίζονται με το χωριό.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο κ. Μιχαλάκης κατά την επίσκεψή του στο Γριζάνο είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από την πρόεδρο για θέματα και ζητήματα που αφορούν την κοινότητα και απαιτούν λύσεις.

Ταυτόχρονα είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με σεισμοπλήκτους που διαμένουν τους τελευταίους μήνες σε κοντέινερ και να συζητήσει μαζί τους για προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι καθώς και με διάφορες καθυστερήσεις ως προς την υλοποίηση των εργασιών που απαιτούνται για την αποκατάσταση των ζημιών στις οικίες τους.

Η επίσκεψη έγινε σε άριστο κλίμα με τις δυο πλευρές να δεσμεύονται για περεταίρω συνεργασία, για την επίλυση όλων των θεμάτων που απασχολούν το χωριό.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ