Το έργο και το ήθος του Χρήστου Μιχαλάκη εκτιμάται και από τους πολιτικούς αντιπάλους

Μπορεί οι πολιτικές απόψεις τους να είναι διαφορετικές και να κινούνται σε εντελώς διαφορετικό μοτίβο. Ωστόσο ο σεβασμός θεωρείται αμοιβαίος κι από τις δυο πλευρές.

Ο λόγος για τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Χρήστο Μιχαλάκη και τον πρώην γραμματέα του τοπικού ΠΑΣΟΚ, Νίκο Γαλάνη, εκ Κρήνης ορμώμενο.

Ο μεν πρώτος ανήκει στο χώρο της ΝΔ, ο δεύτερος στο χώρο της κεντροαριστεράς. Οι απόψεις του διαφορετικές όχι μόνο στην πολιτική αλλά και στον αθλητισμό, όπου στα χρόνια της νιότης βρέθηκαν αντίπαλοι στα γήπεδα, μιας και ο Χρήστος Μιχαλάκης αποτελούσε δυναμικό της ποδοσφαιρικής ομάδας Ταξιαρχών και ο Νίκος Γαλάνης, παίκτης του Διγενή Νεοχωρίου κι ήρθαν αντιμέτωποι αρκετές φορές αγωνιστικά.

Αυτές βέβαια οι διαφορές δεν αποτέλεσαν την αφορμή για την σχέση των δυο ανδρών.

Στην τελευταία συνάντηση των δυο στο πανηγύρι του Γριζάνο, ο Νίκος Γαλάνης, αναφερόμενος στο πρόσωπο του αντιπεριφερειάρχη ισχυρίστηκε πως και αν και πολιτικά ανήκουν σε διαφορετικά στρατόπεδα σέβεται το χαρακτήρα του αντιπεριφερειάρχη, το ήθος αλλά και το έργο του».

Ο Χρήστος Μιχαλάκης τελικά σπάει όλα τα δεσμά. Η απλότητα του χαρακτήρα του, το πλούσιο έργο και η συνεισφορά του στην τοπική αυτοδιοικήση και την κοινωνία, κερδίζουν τον καθένα μας…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.