Το επερχόμενο κλείσιμο της ΕΤΕ στον Παλαμά δημιουργεί παράπονα και στη Φαρκαδόνα

Δεκάδες πελάτες της Εθνικής Τράπεζας από το Δήμο Φαρκαδόνας εξυπηρετούσαν τις υποχρεώσεις από το υποκατάστημα του γειτονικού Δήμου μετά το κλείσιμο του δικού μας καταστήματος  

Οι συνέπειες του κλεισίματος του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη Φαρκαδόνα τα προηγούμενα χρόνια επέφερε αλυσιδωτές συνέπειες για πολίτες του Δήμου Φαρκαδόνας, αλλά ταυτόχρονα και μικρομεσαίους επιχειρηματίες. Στο ίδιο μοτίβο βρέθηκαν πολίτες, υπεύθυνοι επιχειρήσεων και ελευθεροεπαγγελματίες από κοινότητες της επαρχίας Ελασσόνας που συνορεύουν με το Δήμο Φαρκαδόνας κι επισκεπτόταν την περιοχή μας για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες και υποχρεώσεις τους.

Το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής στη Φαρκαδόνα σαφώς και δημιούργησε προβλήματα, πολίτες τα τελευταία χρόνια ήταν αναγκασμένοι να επισκέπτονται τα Τρίκαλα για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους, ξοδεύοντας χρόνο αλλά και χρήμα.

Πολλοί Φαρκαδόνιοι ωστόσο για να αποφύγουν τη μετακίνηση στα Τρίκαλα, αλλά και την ταλαιπωρία καθώς για να εξυπηρετηθεί κάποιος στο κεντρικό κατάστημα της πόλης, έναντι της κεντρικής πλατείας, θα έπρεπε να περιμένει τουλάχιστον ένα δίωρο εντός του καταστήματος. Στα δυο υπόλοιπα ανάλογο με την ημέρα η αναμονή ξεπερνούσε την 1 ώρα, ειδικά σε ημερομηνίες πληρωμής. Οι Φαρκαδόνιοι για να αποφύγουν όλα τα παραπάνω επέλεγαν να επισκεφτούν την έδρα του γειτονικού Δήμου Παλαμά, όπου λειτουργούσε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, γλιτώνοντας χρόνο για την μετακίνηση αλλά μεγάλη αναμονή.

Δυστυχώς οι ημέρες άρχισαν να μετρούν αντίστροφα, μιας και το υποκατάστημα της ΕΤΕ του Παλαμά, μαζί με 40 άλλα ανά την Ελλάδα, βάζουν λουκέτο με απόφαση της διοίκησης της Τράπεζας.

Πλέον και από τις 4 Δεκεμβρίου οι συναλλασσόμενοι θα πρέπει να ξεχάσουν το  υποκατάστημα του Παλαμά και να μεταβαίνουν αναγκαστικά σε Τρίκαλα ή Λάρισα. Το γεγονός αυτό συναντά παράπονα, όχι μόνο στην περιοχή του Παλαμά, αλλά και στο Δήμο Φαρκαδόνας, που απέχει μια μόλις ανάσα από εκεί.