Το Ανθοπωλείο – Είδη Δώρων «Bouqueto» στη Φαρκαδόνα γιορτάζει με τους εορτάζοντες τον Άγιο Δήμήτριο και μας προσφέρει μοναδικά δώρα

Το Ανθοπωλείο – Είδη Δώρων «bouqueto» γιορτάζει με τους εορτάζοντες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τον Άγιο Δημήτριο. Αυτή η γιορτή είναι ξεχωριστή για την ιδιοκτήτρια του καταστήματος, Δήμητρα Λέτσιου και το πατέρα της Δημήτρη, που γιορτάζουν κι εκείνοι με τη σειρά τους μαζί με εκατοντάδες Φαρκαδόνιους, τα ονομαστήριά τους.

Και σε αυτή τη μεγάλη γιορτή, το Ανθοπωλείο – Είδη Δώρων είναι κοντά μας, προσφέροντας λουλούδια αλλά είδη δώρων για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Για να εκφράσουμε την αγάπη μας, με ένα μπουκέτο λουλούδια και διάφορες άλλες προτάσεις δώρων, που θα προσφέρουν χαρά αλλά και θα μεταφέρουν τις ευχές όλων μας σε κοντινούς μας ανθρώπους.

Το «bouqueto» σήμερα Τετάρτη, θα βρίσκεται όλη τη μέρα ανοιχτό, μέχρι και αργά το βράδυ, προτείνοντας σε όλους εμάς εκπληκτικές λύσεις για τους εορτάζοντες.

Φυσικά σε μια ακόμη μεγάλη γιορτή αναλαμβάνει να μεταφέρει εκείνο τα δώρα και τις παραγγελίες σας, στους εορτάζοντες απλά με ένα τηλέφωνο στο 6986605219, 6974692181, 2433023221.

Για την επιβράβευση της αγάπης και της εμπιστοσύνης που δείχνει η πολυπληθής πελατεία στο κατάστημα, οι υπεύθυνοι του καταστήματος θα πραγματοποιήσουν κλήρωση με την συμμετοχή των πελατών για οποιαδήποτε αγορά στην οποία και θα κληρωθούν 1 ζευγάρι σκουλαρίκια, 1 Ανθοδέσμη κι 1 πορτοφόλι.