Το άφθαρτο και ελπιδοφόρο πρόσωπο της Ελένης Χαλβατζά κερδίζει τον Κεντροαριστερό χώρο στη Φαρκαδόνα

ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

Η ζυγαριά της Ελένης Χαλβατζάς, επικεφαλής σήμερα της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, έγειρε προς την τοπική αυτοδιοίκηση κι όχι προς στην κεντρική πολιτική σκηνή, όπου τα σενάρια των τελευταίων μηνών την έφεραν ως υποψήφια βουλεύτρια με το κόμμα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Η Ελένη Χαλβατζά, με την εμπειρία που την διακρίνει στο αυτοδιοικητικό κομμάτι, όντας ΓΓ του Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής, την εμπεριστατωμένη γνώση σε θέματα τοπικής αυτοδιοικήσης αλλά και τον απλό και κατανοητό λόγο, που προέρχεται μέσα από την πολύχρονη μόρφωση, έρχεται να προσδώσει έναν νέο αέρα στα τοπικά αυτοδιοικητικά δρώμενα.

Σαφώς η τελική απόφαση της καθόδου της, έρχεται να προβληματίσει κάποιους, μιας και το ρεύμα της στην κεντροαριστερά χαρακτηρίζεται ικανό για να τραβήξει στο μέρος της πολλούς συνδημότες μας, κυρίως νεολαίους, άφθαρτους που έχουν να μεταφέρουν τον αέρα της αλλαγής στον πολύπαθο Δήμο μας, που ταλανίζεται τα τελευταία χρόνια από το “εγώ” και όχι το εμείς, από την εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων και όχι του συνόλου.

Πρόκειται για ένα νέο πρόσωπο άφθαρτο που συγκεντρώνει τα βλέμματα εξαιτίας των πολλών πλεονεκτημάτων. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που θα απομακρύνει το παλιό και το φθαρμένο, το οποίο δεν έχει να προσφέρει σε κάτι, αντιθέτως το μόνο που καταφέρνει είναι να δημιουργεί προβλήματα και να παρακμάζει το Δήμο μας.

Το πρόσωπο λοιπόν της Ελένης Χαλβατζά κάνει την διαφορά και θα φανεί σύντομα στην κάλπη του 2023.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.