Τίτλοι τέλους για το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Φαρκαδόνα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «ΚΡΗΝΗ LIVE» το υποκατάστημα θα λειτουργεί μέχρι την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου ενώ στην συνέχεια συγχωνεύεται 

Από το 2011 η περιοχή της Φαρκαδόνας δέχτηκε απανωτά χτυπήματα, αρχικά με τις συγχωνεύσεις σχολείων , μετέπειτα με την απομάκρυνση του Ειρηνοδικείου, του υποκαταστήματος του ΙΚΑ και της ΔΟΥ.

Χωριά του Δήμου μας, έμειναν χωρίς σχολεία, ενώ οι πολίτες και οι επαγγελματίες της περιοχής μας στερήθηκαν Υπηρεσίες που τους εξυπηρετούσαν απομακρύνοντας την ταλαιπωρία των συχνών επισκέψεων στα Τρίκαλα για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους.

Αν και εκείνη την εποχή πολίτες, φορείς και αυτοδιοικητικοί είχαν εκφράζει τις έντονες αντιδράσεις τους, δυστυχώς δεν εισακούστηκαν, με αποτέλεσμα οι Φαρκαδόνιοι να χάσουν τόσο σχολεία, όσο και Υπηρεσίες που γι’ αυτούς αποτελούσαν ανάσα στην εξυπηρέτηση των αναγκών τους.

Κι αν όλοι ήλπιζαν ότι σ’ αυτή την κατάσταση θα έμπαινε ένα τέλος και δεν θα υπήρχε συνέχεια, δυστυχώς διαψεύστηκαν, αν κρίνουμε από τα γεγονότα. Όπως αποκαλύπτει σήμερα, αποκλειστικά, το «ΚΡΗΝΗ LIVE», κλειδαριά θα μπει σύντομα και στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Φαρκαδόνα, ένα πιστωτικό κατάστημα, το οποίο εξυπηρετούσε για χρόνια εκατοντάδων Φαρκαδόνιων και κατοίκων όμορων νομών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Τράπεζα αναμένεται να λειτουργεί μέχρι την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018. Το υποκατάστημα μεταφέρεται και συγχωνεύεται με τα καταστήματα των Τρικάλων ενώ οι υπάλληλοι αναμένεται να απορροφηθούν από τα πιστωτικά ιδρύματα άλλων περιοχών ή να ακολουθήσουν το δρόμο της εθελούσιας εξόδου.

Το συγκεκριμένο γεγονός αναμένεται να απασχολήσει άμεσα και τις επόμενες ημέρες πολίτες και φορείς της περιοχής μας, που χρόνο με το χρόνο βλέπουν την περιοχή να αποδυναμώνεται από Υπηρεσίες. Πλέον ο φόβος ελλοχεύει και για άλλες Υπηρεσίες, για τις οποίες τα προηγούμενα χρόνια κυοφορούνταν διάφορα δυσάρεστα σενάρια.