Τις ευχές στους Τρικαλινούς απευθύνει ο Χρήστος Μιχαλάκης

Ο αντιπεριφερειάρχης απευθυνόμενος στους πολίτες του νομού υπογραμμίζει ότι γιορτάζουμε το Πάσχα τηρώντας τα μέτρα και παίρνουμε δύναμη από το μέγα θαύμα της Ανάστασης

Τις ευχές για το Πάσχα μεταφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης. Μέσω του μηνύματος στέκεται στις δυσκολίες των πολιτών που την φετινή χρονιά θα περάσουν ένα διαφορετικό Πάσχα, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων κατά την διασποράς του κορονοϊού, παροτρύνοντας όλες τις ηλικίες πολιτών να παραμείνουν σπίτι, κάνοντας πίστη την ελπίδα τους, ότι με τη βοήθεια του Θεού σύντομα θα βγούμε στο φως.

Αναλυτικά στο μήνυμα του ο κ. Μιχαλάκης αναφέρει μεταξύ των άλλων τα εξής:

«Η φετινή Μεγάλη Εβδομάδα είναι πολύ διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει. Ο κορονοϊός και τα αναγκαία μέτρα για την αποτροπή της εξάπλωσής του, δεν μας επιτρέπουν να βρεθούμε στις Εκκλησίες και να παρακολουθήσουμε με κατάνυξη το Θείο Δράμα, αλλά και την Ανάσταση του Κυρίου μας.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν βιώνουμε με την ίδια ευλάβεια, την πορεία του Χριστού μας προς τον Γολγοθά σηκώνοντας τα βάρη του κόσμου. Δεν σημαίνει πως η πίστη μας είναι λιγότερο ισχυρή. Το αντίθετο. Μέσα από αυτές τις πρωτόγνωρες στιγμές, ας αδράξουμε την ευκαιρία να την ισχυροποιήσουμε, να βάλουμε στην καρδιά μας το μήνυμα της Αγάπης που ο Κύριος μας διδάσκει.

Σε αυτή την πανδημία η Ανάσταση του Θεανθρώπου αποτελεί τον φάρο ελπίδας για όλους μας. Είναι το μήνυμα νίκης, που τόσο έχει ανάγκη η ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή.

Για αυτό σας καλώς όλους να Μείνουμε Σπίτι και να κάνουμε πίστη την ελπίδα μας, ότι με τη βοήθεια του Θεού σύντομα θα βγούμε στο Φως. Γιορτάζουμε το Πάσχα τηρώντας τα μέτρα και παίρνουμε δύναμη από το μέγα θαύμα της Ανάστασης.».

KRINI LIVE