Θριάμβευσαν Τρικαλινοί αθλητές του ΣΟΑΤ

Επιτυχημένες εμφανίσεις και μετάλλια στο Διεθνές πρωτάθλημα του Ταεκβοντο της Αλβανίας (ALBANIAN OPEN G1)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Φανή Τζέλη στο Βαθμολογουμενο G1 Διεθνές πρωτάθλημα του Ταεκβοντο της Αλβανίας (ALBANIAN OPEN G1) καθώς κατέκτησε το Αργυρό Μετάλλιο και τους βαθμούς στον δρόμο για την Ολυμπιάδα. 

Στα προημιτελικά συνάντησε την Ιταλίδα Πρωταθλήτρια που κέρδισε με 21-11,στον ημιτελικό την Πρωταθλητρια από το Μαυροβούνιο, την οποία κέρδισε με 7-0 και στον τελικό συνάντησε το Νο1 του Ταμπλό και Νο16 στον κόσμο και έγινε μια πραγματική μάχη στην οποία το φαβορί από την Πορτογαλία κέρδισε οριακά και πολύ πιεζόμενη από την Τρικαλινή Πρωταθλήτρια και μέλος της Προολυμπιακης ομάδας με 3-2. Η Φανή απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι συγκαταλέγει στους τοπ αθλητές παγκοσμίως. 

Η άλλη μας Πρωταθλήτρια Εύα Παϊταρίδου δεν τα κατάφερε, καθώς έπαιξε αρνητικό ρόλο η αποχή από την εντατική προπόνηση λόγω πανελληνίων εξετάσεων και ηττήθηκε από την Πρωταθλήτρια Σλοβακίας με 9-4, ρισκάροντας στο τέλος και το πλήρωσε. Έδειξε όμως την ποιότητα της και είναι θέμα χρόνου. 

Επίσης στην κατηγορία Κορασίδων η Μαρία Τζέλη κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο πιστοποιώντας ότι πρόκειται για αυθεντικό ταλέντο, και ο Σύλλογος επενδύει πάνω της καθώς έχει τεράστιες προοπτικές.

Τους αθλητές συνόδευσε ο προπονητής του ΣΟΑΤ Νίκος Παϊταρίδης.