Θωρακίστηκε η Ελένη Στεργίου-Μπότη

Εμβολιάστηκε το πρωί της Κυριακής στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων κατά του κορονοϊού, ως εργαζόμενη στο χώρο της Υγείας και συγκεκριμένα στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο εμβολιασμός ο υγειονομικών όλης της χώρας, ταυτόχρονα κι εκείνων που εργάζονται στο Κέντρο Υγείας της Φαρκαδόνας. Το πρωί της Κυριακής συνεχίστηκε ο εμβολιασμός των υγειονομικών, στον οποίο συμμετείχε και η δημοτική σύμβουλος, πρώην αντιδήμαρχος Υγείας, του Δήμου Φαρκαδόνας, κα Ελένη Στεργίου-Μπότη. Η κα Μπότη, εργάζεται στο Μικροβιολογικό Τμήμα του ΚΥΦ και δέχτηκε να εμβολιαστεί προστατεύοντας την υγεία της από τον κορονοϊό. Η κα Ελένη Στεργίου-Μπότη, αποτελεί τη δεύτερη κατά σειρά δημοτική σύμβολο και υγειονομικό που εμβολιάζεται κατά του κορονοϊού. Προ δεκαπενθημέρου, όπως είναι γνωστό, είχε εμβολιαστεί και ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Ζαφείρης, ο οποίος εργάζεται σε νοσηλευτικό ίδρυμα του γειτονικού νομού της Λάρισας.

Η κα Μπότη, μιλώντας στην «ΚΡΗΝΗ LIVE» χαρακτήρισε αναγκαιότητα τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, προκειμένου να θωρακιστεί ο οργανισμός μας ενάντια στο φονικό ιό, αλλά ταυτόχρονα να προστατεύσουμε και τους γύρο μας από την ασθένεια της πανδημίας.

«Δεν θα πρέπει να αδιαφορήσουμε, δεν θα πρέπει να φοβηθούμε, αντιθέτως με την πρώτη ευκαιρία και με βάση τις εντολές και τις κατευθύνσεις της πολιτείας και του Υπουργείου Υγείας θα πρέπει να σπεύσουμε να κλείσουμε από αύριο τα ραντεβού μας, για την διενέργεια του εμβολιασμού. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να προστατευτούμε εμείς οι ίδιοι, αλλά ταυτόχρονα να προφυλάξουμε και τους γύρο μας. Άμεσα θα πρέπει να κερδίσουμε όσα χάσαμε όλους αυτούς τους μήνες, πολύ περισσότερο να κερδίσουμε τις ζωές μας. Είναι υποχρέωση όλων μας, ο εμβολιασμός.», σημείωσε χαρακτηριστικά η κα Ελένη Στεργίου – Μπότη.

Η ίδια κάλεσε όλους τους αιρετούς του Δήμου Φαρκαδόνας να δώσουν το παράδειγμα στους συνδημότες μας, σπεύδοντας να εμβολιαστούν, όταν θα δοθεί η εκκίνηση για τις ευπαθείς ομάδες και στη συνέχεια του γενικού πληθυσμού.