Θλίψη στην περιοχή της Φαρκαδόνας και στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Οιχαλίας

Έφυγε ξαφνικά από την ζωή προδομένος από την καρδιά του ο 60χρονος Βασίλειος Οικονόμου, Ανθυποπυραγός ε.α., ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε πριν περίπου ένα μήνα

Θλίψη και πόνος είναι τα κυρίαρχα στοιχεία που συνθέτουν από χθες Κυριακή το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Οιχαλίας αλλά κι ένα μεγάλο μέρος πολιτών του Δήμου Φαρκαδόνας. Θλίψη και οδύνη για το χαμό ενός νέου ανθρώπου, ενός ιδαίτερα αγαπητού και φιλικού ατόμου που έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών.

Ο άτυχος Βασίλειος Οικονόμου, Ανθυποπυραγός εν αποστρατεία, με καταγωγή την Φωτάδα Τρικάλων έφυγε χθες Κυριακή προδομένος από την καρδιά του. Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΚΡΗΝΗ LIVE» εντοπίστηκε νεκρός εντός της οικίας του στη Λάρισα από την σύζυγό του, Νικολέτα, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό χαμό του συζύγου της.

Ο άτυχος ανθυπορυραγός του Κλιμακίου της Οιχαλίας, συνταξιοδοτήθηκε προσφάτως, πριν από ένα ακριβώς μήνα. Κανείς από τους συναδέλφους που εργάστηκαν μαζί δεν μπορεί να πιστέψει από χθες την τραγική είδηση του ξαφνικού θανάτου ενός δικούς τους ανθρώπου. Ενός άριστου οικογενειάρχη κι ενός ανθρώπου με αξίες και πολλές αρετές. Στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης δεν μπορούσαν, τόσο οι ίδιοι, όσο φίλοι και οικείοι του, να πιστέψουν πως έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή, ένας άνθρωπος, ο οποίος διακρινόταν για τον υγιεινό τρόπο ζωής, αθλητισμό και διατροφή, αποφεύγοντας το κάπνισμα και τα αλκοόλ.

Δυστυχώς όμως η μοίρα υπήρξε ιδιαίτερα σκληρή με τον άτυχο Βασίλη Οικονόμου, ο οποίος έφυγε από την ζωή ένα μόλις μήνα μετά την συνταξιοδότησή του.

Η κηδεία του εκλιπόντος, ιδιαίτερα γνωστού στην περιοχή μας, θα τελεστεί στο Αρμένιο Λάρισας στις 9 το πρωί της Τρίτης και στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου.

Λόγω των έκτακτων μέτρων η νεκρόσιμος ακολουθία θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Απαρηγόρητοι μένουν η σύζυγός του, Νικολέτα Βαϊρλή, τα αδέλφια του Βάιος – Αναστασία Χατζή, Σωτήριος Σταματία, Οικονόμου, Κατερίνα Βαϊρλή, Γεώργιος – Πραξιθέα Ζμέη.

Η «ΚΡΗΝΗ LIVE» απευθύνει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, καλό παράδεισο φίλε Βασίλη…