Θλίψη για το θάνατο του Ηλία Σταμούλη από την Οιχαλία

Απεβίωσε νικημένος από χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και κηδεύεται την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στις 11:30 το πρωί στο χωριό που γεννήθηκε και τόσο αγάπησε

Βαθιά θλίψη σε συγγενείς και φίλους σκόρπισε η είδηση του θανάτου, του Οιχαλιώτη, Ηλία Σταμούλη, γνωστό και ως «Γκάλια», ο οποίος απεβίωσε μετά από χρόνια προβλήματα υγείας. Επιτυχημένος οικογενειάρχης και επιχειρηματίας, διατηρούσε για αρκετά χρόνια εστιατόρια στην Γερμανία, δίνοντας αγώνα ζωής, για να καταξιωθεί επαγγελματικά και να ανταπεξέλθει στα προβλήματα υγείας που εμφανίστηκαν αρκετά νωρίς στον ίδιο. Ωστόσο ο ίδιος ήξερε να αντιμετωπίζει τη ζωή με χαμόγελο, να δίνει το προσωπικό αγώνα, δίνοντας ελπίδα στον εαυτό του, σε φίλους αλλά και στους οικείους του που ζούσαν τα προβλήματα, από πρώτο χέρι.

Δυστυχώς για τον ίδιο το πρωί της περασμένης Τρίτης ήταν και το τελευταίο μιας και άφηνε την τελευταία του πνοή, μη καταφέρνοντας να βγει νικητής μετά από άνισο αγώνα με το θάνατο.

Ο 63χρονος συνδημότης και αγαπητός φίλος αφήνει πίσω του την σύζυγό του Ελένη, τα παιδιά του Σπύρο και Ιωάννα και τον εγγονό του Ηλία.

Η σορός του Ηλία Σταμούλη θα μεταφερθεί στην οικία του στις 8:30 π.μ. της Τρίτης 11 Σεπτέμβρη και η νεκρώσιμος Ακολουθία θα τελεστεί στις 11:30 π.μ. της ίδιας ημέρας από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας.

Από εκεί θα μεταφερθεί στο δημοτικό κοιμητήριο του χωριού για να αναπαυτεί στη γη που γεννήθηκε και τόσο αγάπησε. Συντροφιά με αγαπημένα του πρόσωπα, με φίλους και συγγενείς που θα τον περιμένουν να τον αποχαιρετίσουν  όλοι μαζί στο ταξίδι προς την αιωνιότητα.

Το «ΚΡΗΝΗ LIVE» εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια.