Θέλεις να δουλέψεις στην Del Monte; Κάνε αίτηση το Σαβατοτοκύριακο στην πλατεία της Φαρκαδόνας!

Η εταιρεία Del Monte Ελλάς που εδρεύει στη Λάρισα επιθυμεί να προσλάβει εργάτες από την περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας και την ευρύτερη περιοχή για την περίοδο παραγωγής.

Για όσους επιθυμούν να εργαστούν, αιτήσεις θα γίνονται το ερχόμενο Σάββατο και Κυριακή στην πλατεία της Φαρκαδόνας από τις 10:00-13:00 όπου θα βρίσκονται εκπρόσωποι της εταιρίας.

Οι ενδιαφερόμενοι συμπληρώνουν αίτηση εργασίας αναγράφοντας τα στοιχεία τους στα οποία συμπεριλαμβάνονται το ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ΑΜΑ (Αρ. Μητρώου ΙΚΑ), Αρ. Ταυτότητας/Διαβατηρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μετακίνηση από και προς τα χωριά του Δήμου μας θα γίνεται με λεωφορείο της εταιρίας.

Τηλέφωνο πληροφοριών 6986001280

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Del Monte Fresh Produce είναι μία από τις κορυφαίες, παγκοσμίως, καθετοποιημένες μονάδες παραγωγής, εμπορίας και διανομής νωπών και φρεσκοκομμένων φρούτων και λαχανικών υψηλής ποιότητας, καθώς και μία κορυφαία εταιρεία παραγωγής και διανομής έτοιμων για κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, χυμών, ροφημάτων, πρόχειρων γευμάτων και γλυκισμάτων στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Η Del Monte Fresh Produce εμπορεύεται τα νωπά προϊόντα της διεθνώς με το εμπορικό σήμα Del Monte®, σύμβολο ποιότητας, φρεσκάδας και αξιοπιστίας για περισσότερο από έναν αιώνα. Η Del Monte έχει ως στόχο την κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο, τώρα και στο μέλλον.

Η Del Monte Fresh Produce ακολουθεί αυστηρά την πολιτική των ίσων ευκαιριών στην εργασία. Δεν κάνει καμία διάκριση κατά κανενός υπαλλήλου ή υποψηφίου με βάση τη φυλή, τις πεποιθήσεις, το χρώμα, τη θρησκεία, την οικογενειακή κατάσταση, το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ηλικία, την εθνική καταγωγή, τη σωματική ή νοητική αναπηρία, την ιθαγένεια ή το αν είναι βετεράνος ή όχι.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗ DEL MONTE;

Στην Del Monte Fresh Produce έχουμε αφιερώσει τις προσπάθειες μας στην προσφορά ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών. Οι βασικές αρχές της Del Monte Fresh Produce αποτελούν το θεμέλιο για τη λειτουργία της επιχείρησής μας σε όλα τα μέρη του κόσμου. Τηρούμε αυστηρά όλους τους νόμους και τα ηθικά πρότυπα και διεξάγουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες νόμιμα και ηθικά, με εντιμότητα και ακεραιότητα.

Ενθαρρύνουμε, εκτιμούμε και υποστηρίζουμε πέντε βασικές αξίες στους υπαλλήλους μας:
– Εξυπηρέτηση: παροχή εξαιρετικών και διαρκών υπηρεσιών στους πελάτες.
– Δέσμευση: επίτευξη ισχυρών και βιώσιμων αποτελεσμάτων.
– Συνεχής βελτίωση: συνεχής βελτίωση των επιδόσεων, των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.
– Μακροπρόθεσμη προοπτική: αξιολόγηση κάθε προσπάθειας και των επιπτώσεών της στη μακροπρόθεσμη προοπτική μας.
– Ομαδική εργασία: ειλικρινής επικοινωνία και συνεργασία ως ενιαία ομάδα για την επίτευξη κοινών στόχων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.