Θα θυμούνται για χρόνια Αγοραστό και Μιχαλάκη σε Ζάρκο και Κεραμίδι

Αγροτικοί δρόμοι θα ασφαλτοστρωθούν προσφέροντας ασφαλείς και γρήγορες μετακινήσεις στους αγρότες

Θα τους θυμούνται για χρόνια οι αγρότες του Ζάρκου και του Κεραμιδίου τους περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, και αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη. Και πως άλλωστε, αν λάβουμε υπόψη το έργο που ξεκίνησε να υλοποιείται και αφορά την ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων.

Στόχος είναι η βελτίωση προσβασιμότητας και επίλυση προβλημάτων πρόσβασης σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις των αγροκτημάτων Κεραμιδίου, Φαρκαδόνα και Ζάρκου του Δήμου Φαρκαδόνας. Τα έργα αφορούν σε κατασκευή αγροτικής οδοποιίας 2845 μέτρων στο Δ.Δ. Κεραμιδίου Φαρκαδόνας που θα ενώνουν τα διαμερίσματα Κεραμιδίου – Φαρκαδόνας και 4.400 μέτρων στην Τ.Κ. Ζάρκου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στις δυο περιπτώσεις οι δρόμοι που κατασκευάζονται τα έργα ήταν ιδιαίτερα πολυσύχναστοι καθώς σε αυτούς κινούνται καθημερινά εκατοντάδες αγρότες. Πλέον με την ολοκλήρωση των έργων θα υπάρχει ασφαλής και άμεση πρόσβαση στα χωράφια, μειώνοντας το χρόνο και προσφέροντας μεγάλη ασφάλεια.

Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες στους συγκεκριμένους δρόμους παρατηρείται έντονη σκόνη με αποτέλεσμα σε ορισμένα σημεία να μην υπάρχει ορατότητα ειδικά σε όλους εκείνους που κινούνται με δίκυκλα.

Σε λίγους μήνες με την ασφαλτόστρωση όλα αυτά θα εξαλειφτούν κι αυτό θα οφείλεται στις προσπάθειες και στην συνεργασία των κ.κ. Κώστα Αγοραστού και Χρήστου Μιχαλάκη.