Ταλαιπωρία στην εθνική οδό Τρικάλων – Λάρισας το πρωί της Τετάρτης

 «Πρόσφυγες» απέκλεισαν για μια ακόμη φορά το δρόμο κόβοντας στη μέση τους δυο νομούς, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο  

Ταλαιπωρία περίμενε το πρωί της Τετάρτης τους οδηγούς που κινούνταν στην ενική οδό Τρικάλων Λάρισας. Στο ύψος του Κουτσοχέρου και συγκεκριμένα μπροστά από το κέντρο φιλοξενίας πρόσφυγες που διαμένουν στο χώρο απέκλεισαν για μια ακόμη φορά το δρόμο, αποκόπτοντας τους δυο νομούς στη μέση. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν από παρακαμπτήριες οδούς, από χωματόδρομους, αλλά και παράδρομους, δυσκολεύοντας και καθυστερώντας αρκετές ώρες τους οδηγούς. Ειδικά στις περιπτώσεις ασθενών που μετέβαιναν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας η κατάσταση γι αυτούς υπήρχε ακόμη χειρότερη αν κρίνει κανείς και από τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν από το πρωί. Αρκετοί από τους οδηγούς δεν έκρυβαν τον εκνευρισμό τους, τονίζοντας ότι κάποια στιγμή η πολιτεία θα πρέπει να αναζητήσει τρόπους ώστε να εξαλιφθούν τέτοιου είδους περιστατικά, με τον αποκελισμό της συγκεκριμένης οδού που εμποδίζει την ομαλή κυκλοφορία.

Αυτή τη φορά οι φιλοξενούμενοι στον καταυλισμό του Κουτσοχέρου ήρθαν να διαμαρτυρηθούν για την εξαφάνιση ενός 12χρονου παιδιού.

Οι πληροφορίες για την εξαφάνιση του παιδιού παραμένουν συγκεχυμένες αφού από τη μία αναφέρεται ότι μπορεί να κινήθηκε προς το ποτάμι που βρίσκεται κοντά στο κέντρο φιλοξενίας, και από την άλλη ότι μπορεί να έχει χαθεί στην ευρύτερη περιοχή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν μία πρώτη έρευνα στο ποτάμι χθες το βράδυ χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν κάτι. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι στο κέντρο αντιδρούν και ήδη σήμερα το πρωί απέκλεισαν την εθνική οδό Λάρισας-Τρικάλων ζητώντας από την αστυνομία να συνεχίσει εντατικά τις έρευνες καθώς θεωρούν ότι δεν ανταποκρίθηκε πλήρως στις εκκλήσεις τους.