Ταγμένη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η Λένα Χαλβατζά

Ταγμένη στην τοπική αυτοδίοικηση δήλωσε στη διάρκεια ραδιοφωνικής της συνέντευξης στο ραδιόφωνο της Λέσχης 97,6 και στο συνάδελφο δημοσιογράφο, Λάζαρο Μάμαλη, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ο Τόπος μας Αύριο», Ελένη Χαλβατζά.

Η ίδια επανέλαβε την πρόθεση της να διεκδικήσει εκ νέου ως υποψήφια δήμαρχος το Δήμο Φαρκαδόνας, διαψεύδοντας τα σενάρια περί συνεργασιών με άλλους υποψηφίους δημάρχου της Φαρκαδόνας (σ.σ. Θανάση Μεριβάκη και Σπύρο Αγναντή), όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ Τρικαλινού site κι όχι μέσω της «Krini Live» που ισχυρίστηκε στην ίδια εκπομπή ο Γιάννης Γεωργολόπουλος, αντιδήμαρχος Φαρκαδόνας.

«Είμαι ταγμένη στην τοπική αυτοδίοικηση και θα είμαι παρούσα στον αγώνα για το Δήμο Φαρκαδόνας. Δεν μπορώ να γνωρίζω από ποιους και για ποιους λόγους τέθηκε ένα τέτοιο θέμα περί συνεργασιών. Δεν μπορώ να σχολιάζω παραμύθια», σημείωσε η κα Χαλβατζά.

Η ίδια στάθηκε και στο ενδεχόμενο συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, εξηγώντας ότι αποτελεί τιμητικό γεγονός για εκείνη μια υποψηφιότητα στο τοπικό ψηφοδέλτιο της παράταξης, αλλά για εκείνη πάθος της, είναι η αυτοδιοίκηση.