Τα τελευταία ψώνια πριν στρωθεί το γιορτινό τραπέζι

Αυξημένη η κίνηση στα τοπικά καταστήματα, σουπερ μάρκετ, καταστήματα, κρεοπωλεία, φούρνους και ζαχαροπλαστεία

Τις τελευταίες προετοιμασίες πριν την γιορτή του Πάσχα πραγματοποιούν οι Φαρκαδόνιοι. Μεγάλο Σάββατο σήμερα και εκατοντάδες Φαρκαδόνιοι ξεχύθηκαν στην τοπική αγορά για να προμηθευτούν τα τελευταία ψώνια για το γιορτινό τραπέζι.

Σαφώς και η κίνηση σε κρεοπωλεία, σουπερ μάρκετ και φούρνους υπήρξε ιδιαίτερα αυξημένη με την πλειονότητα των Φαρκαδόνιων καταναλωτών να επισκέπτονται τα καταστήματα για να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το τραπέζι του Πάσχα.

Από νωρίς το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου αυξημένη κίνηση στα κρεοπωλεία του Δήμου Φαρκαδόνας, όπου οι Φαρκαδόνιοι μετά τις παραγγελίες που υλοποίησαν τις προηγούμενες ημέρες έσπευσαν να προμηθευτούν τα αμνοερίφια, που θα τα προετοιμάσουν ώστε την Κυριακή του Πάσχα να ψηθούν στις αυλές των σπιτιών.

Και στους φούρνους και τα ζαχαροπλαστεία στην έδρα και στα χωριά του Δήμου υπήρξε αυξημένη. Οι συνδημότες μας έσπευσαν να προμηθευτούν ψωμί, γλυκά, τσουρέκια και γλυκίσματα που επιβάλει το έθιμο.

Η κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί αργά το απόγευμα με τους Φαρκαδόνιους πλέον να ετοιμάζονται για να γιορτάσουν το Πάσχα της Ελπίδας και της Αγάπης.