Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο Ζαχαρίας Κουμπλής και η Τριανταφυλλιά Καλογρηά

Ο γάμος του νέου ζευγαριού τελέστηκε το Σάββατο 14 Μαΐου στη συμπρωτεύουσα στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου του Ορφανού στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης

Τα σκαλιά της εκκλησίας και συγκεκριμένα του γραφικού εξωκλησιού του Αγίου Νικολάου του Ορφανού στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης, ανέβηκαν ο Θεσσαλονικιός Ζαχαρίας Κουμπλής και η εκλεκτή της καρδιάς του, Τρικαλινής καταγωγής, Τριανταφυλλιά Καλογρηά. Ο γάμος του νέου ζευγαριού τελέστηκε το Σάββατο 14 Μαΐου στη συμπρωτεύουσα.

Μάλιστα η νύφη ετοιμάστηκε στο πατρικό της, σπίτι, στα Τρίκαλα, από όπου και ταξίδεψε, συνοδεία συγγενών και φίλων, έως τη Θεσσαλονίκη όπου τελέστηκε το Μυστήριο.

Ο γαμπρός, από την πλευρά του, χάρη στη μεγάλη αδυναμία που έχει στις μηχανές μεγάλου κυβισμού, κατέφθασε στην Εκκλησία πάνω στην αγαπημένη του μηχανή και τον συνόδευσαν με εντυπωσιακό τρόπο, φίλοι μηχανόβιοι, κεντρίζοντας τα βλέμματα των παρευρισκόμενων, αλλά και των περίοικων και περαστικών. 

Τη νύφη παρέδωσαν στο γαμπρό ο αδερφός της, Γεώργιος Καλογρηάς και ο θείος της Πέτρος Βακουφτσής. Κουμπάροι του όμορφου ζευγαριού, η ξαδέρφη της νύφης Τριανταφυλλιά Βακουφτσή κι ο πολύ καλός φίλος του γαμπρού Δημήτριος Καραγιαννίδης.

Μετά την όμορφη τελετή ακολούθησε δεξίωση στο κέντρο Grand Chautae, στο 2ο χλμ. Χορτιάτη-Αγ. Βασιλείου.

Το στολισμό του αυτοκινήτου ανέλαβε το κατάστημα: Ανθή Φυτά «Χριστίνα» Αλβανικού Μετώπου και Μιαούλη στα Τρίκαλα. Το στολισμό της μηχανής και της εκκλησίας ανέλαβε το κατάστημα: Rallou’s Art. Το χτένισμα και το μακιγιάζ της νύφης ανέλαβε η Μαίρη Χριστοφή.

Φωτογράφιση και Βίντεο: Panagiotis Karousos, Γιαννιτσά.

Ευχόμαστε στο νέο ζευγάρι να ζήσουν αγαπημένοι και ευτυχισμένοι μέχρι τα βαθιά τους γεράματα!!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.