Τα πρώτα χιόνια στην περιοχή της Φαρκαδόνας έρχονται το Σαββατοκύριακο

Σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις από την Πέμπτη το βράδυ θα μειωθεί αισθητά η θερμοκρασία ενώ θα σημειώνεται χιονόνερο, ενώ Σάββατο βράδυ και Κυριακή θα σημειωθούν έντονες χιονοπτώσεις

Εβδομάδες τώρα μπορεί να ζήσαμε ανοιξιάτικες ημέρες, απομακρύνοντας για πολλές ώρες της ημέρας αλλά και της νύχτας συρρικνώνοντας τα έξοδα της θέρμανσης. Από τα μέσα της εβδομάδας εισερχόμαστε για τα καλά στο χειμώνα και στις φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες αλλά και καιρικές συνθήκες.

Από την Πέμπτη το απόγευμα ο καιρός σύμφωνα με το meteo.gr θα παρουσιάσει μεταβολή και αναμένονται χιόνια μέσα στο Σαββατοκύριακο ακόμη και στα πεδινά, ταυτόχρονα σε όλο το νομό Τρικάλων,  όπως και σε όλο το φάσμα του Δήμου Φαρκαδόνας.

Συγκεκριμένα, όπως καταγράφει η «ΚΡΗΝΗ LIVE» μέσα από το meteo.gr από το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης αναμένεται χιονόνερο στα πεδινά του Δήμου Φαρκαδόνας ενώ σε ορεινές περιοχές θα πέσουν οι πρώτες νιφάδες χιονιού. Οι θερμοκρασίες αναμένεται να ακολουθούν πτωτική πορεία με περαιτέρω μείωση το Σάββατο όπου από το βράδυ αναμένεται να εκδηλωθούν χιονοπτώσεις σε όλο το φάσμα του Δήμου Φαρκαδόνας. οι χιονοπτώσεις σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής μετεωρολογικές προβλέψεις αναμένεται να συνεχιστούν και την Κυριακή 17 Ιανουαρίου.