Τα έργα και οι ημέρες του Ηλία Βλαχογιάννη μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου

Με στόχο την ανάδειξη του σημαντικού έργου του στο Νομό Τρικάλων, το υπό έκδοση βιβλίο του πρ. Νομάρχη και Βουλευτή κ. Ηλία Βλαχογιάννη

Στοχεύοντας στην ολική επαναφορά του στην Κεντρική πολιτική σκηνή, ο τέως βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ και πρώην νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης ολοκληρώνει το υπό έκδοση βιβλίο του. Στις σελίδες του βιβλίου του τέως βουλευτή και πρώην νομάρχη, θα παρουσιάζεται το σημαντικό έργο του στην Νομαρχία Τρικάλων, που κατάφερε να το πετύχει με τους άριστους συνεργάτες του, αλλά σημαντική θα είναι και η αναφορά στην άκρως θετική παρουσία του στη Βουλή των Ελλήνων.

Στόχος της έκδοσης του βιβλίου να φρεσκάρει τη μνήμη των παλαιότερων και να πληροφορηθούν οι νεότεροι, για το τόσο σημαντικό έργο που με τους άριστους συνεργάτες του πέτυχαν στη νομαρχία, αλλά και την άκρως θετική παρουσία του στη Βουλή των Ελλήνων.

Ο κ. Βλαχογιάννης κατά τις δυο τετραετίες που κράτησε το τιμόνι της Νομαρχίας Τρικάλων κατάφερε πολλά και σημαντικά έργα. Αυτό που όλοι αναγνωρίζουν στον Ηλία Βλαχογιάννη, είναι η ευθύτητα του χαρακτήρα του, η ειλικρίνεια στις σχέσεις του με τους πολίτες, η εν γένει διεκδικητική στάση του για τα συμφέροντα της περιοχής….
Οι πολίτες ανεξάρτητα από κομματική-πολιτική προέλευση, αναγνωρίζουν στο πρόσωπό του, έναν πολιτικό με συνέπεια, αποτελεσματικότητα, όραμα και αγωνιστικότητα.
Ιδιαίτερα το τεράστιο έργο του, ως νομάρχης Τρικάλων, έχει αναγνωριστεί απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους, κάτι σπάνιο στο δημόσιο βίο.