Σύσκεψη την Τετάρτη το απόγευμα για τις πλημμύρες του Πηνειού

Η σύσκεψη διοργανώνεται κατόπιν συνεννοήσεως της δημοτικής συμβούλου Φαρκαδόνας κα Ελένης Στεργίου – Μπότη με τους προέδρους της Φαρκαδόνας, του Ζάρκου, του Κεραμιδίου, της Φαρκαδόνας και της βουλευτού Τρικάλων της ΝΔ κα Κατερίνας Παπακώστα.

Την ερχόμενη Τετάρτη στις 6 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Δημαρχείο της Φαρκαδόνας προκειμένου να καταγραφούν, να συνταχθούν και να αποδοθούν αρμοδίως τα αιτήματα του αγροτικού κόσμου του Δήμου Φαρκαδόνας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες του Πηνειού.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί κατόπιν συνεννόησης της δημοτικής συμβούλου Φαρκαδόνας κα Ελένης Στεργίου – Μπότη με τους προέδρους της Φαρκαδόνας, του Ζάρκου, του Κεραμιδίου, της Φαρκαδόνας και της βουλευτού Τρικάλων της ΝΔ κα Κατερίνας Παπακώστα. Στην ίδια σύσκεψη θα προσκληθούν και οι πρόεδροι του Κλοκοτού και των Γεωργανάδων.

Κατά την σύσκεψη θα αναλυθούν τα προβλήματα, θα καταγραφούν τα αιτήματα προκειμένου να συνταχτεί ένα υπόμνημα το οποίο θα αποδοθεί στην κα Παπακώστα για να κοινοποιηθεί στην κυβέρνηση και στα αρμόδια υπουργεία. Καλούνται οι αγρότες να παραστούν και να καταθέσουν τις απόψεις τους.