Συνέλευση των Μαρτύρων του Ιεχωβά για το 2021: «Δυνατοί Μέσω Πίστης»!

Δυνατοί μέσω της Πίστης είναι το θέμα της συνέλευσης των Μαρτύρων Ιεχωβά για το 2021.

Αυτό το πρόγραμμα το οποίο βασίζεται εξ ολοκλήρου στην Αγία Γραφή και θα παρακολουθήσουν εκατομμύρια άτομα παγκόσμια, είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να κάνει πιο ισχυρούς τους Μάρτυρες ιδιαίτερα ενόψει των δυσκολιών και προβλημάτων της ζωής. Η ζωή είναι γεμάτη δυσκολίες και προβλήματα. Δυστυχώς, στη ζωή όλων μας, συμβαίνουν πράγματα που μας αποθαρρύνουν, μας αποκαρδιώνουν, μας συνθλίβουν σωματικά, ψυχικά και συναισθηματικά. Πρόσφατο παράδειγμα, η πανδημία COVID-19, η οποία χτύπησε απρόσμενα, ξαφνικά και ανελέητα την ανθρωπότητα, σκορπώντας τον τρόμο, τον φόβο, τον πανικό, την απόγνωση, την θλίψη και τον θάνατο, σε όλη τη Γη!

Πώς αντιδρούμε λοιπόν, σε όλα όσα συμβαίνουν; Μια παροιμία λέει:

«Ακόμα και αν δεν μπορούμε να ελέγξουμε όλα όσα συμβαίνουν, μπορούμε να ελέγξουμε την στάση μας, απέναντι σε αυτά που συμβαίνουν!»

 Έτσι, αντί να παραδινόμαστε μοιρολατρικά στην πίεση των προβλημάτων που πλήττουν την ζωή μας, εκδηλώνοντας στάση ηττοπάθειας και απελπισίας, πόσο αναγκαίο είναι, να είμαστε αποφασισμένοι να μην παραιτηθούμε!

Ας σκεφτούμε, για παράδειγμα, γιατί είναι λογικό να πιστεύουμε ότι υπάρχει Θεός, που ενδιαφέρεται έντονα για την ανθρωπότητα, και ο οποίος υπόσχεται μέσω της Αγίας Γραφής, οριστική απαλλαγή και ανακούφιση από τις ασθένειες, τον πόνο, την θλίψη, ακόμη και τον θάνατο!

 Ας εξετάσουμε τις αποδείξεις που πιστοποιούν, ότι η πραγματική πίστη, και όχι η ευπιστία, μπορεί να μας κάνει πιο δυνατούς, πιο θαρραλέους, ώστε να αντιμετωπίζουμε με σύνεση, καρτερικότητα και ψυχική ηρεμία, τις δυσκολίες που προκύπτουν στη ζωή μας.

Όλα όσα προαναφέρθηκαν, θα τονιστούν και θα αναλυθούν, στην φετινή 3ήμερη Συνέλευση των Μαρτύρων του Ιεχωβά, με θέμα, «ΔΥΝΑΤΟΙ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΗΣ», η οποία λόγω της πανδημίας, θα παρουσιαστεί διαδικτυακά στον ιστότοπο jw.org στη διάρκεια των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου 2021!

Μπορείτε να το παρακολουθήσετε τμηματικά στις κάτωθι ημερομηνίες : 03, 10, 24, 31 Ιουλίου 2021και 14, 21 Αυγούστου 2021 στην διεύθυνση https://www.jw.org/el/μάρτυρες-του-ιεχωβά/συνελεύσεις/


1 σχόλιο

  1. Μία μοναδική περίσταση σε έναν κόσμο που τρέμει από την πανδημία και δεν βλέπει φως στο μέλλον! Μια ανάσα ελπίδας και μια ακόμη δροστική περίσταση. Θαυμάσιες ομιλίες μοναδικά Video και ένα θαυμάσιο αρχαίο δράμα του Δανιήλ που μας δίδαξε να εμπιστεύόμαστε τον Ουράνιο Πατέρα μας Ιεχωβά για την απελευθέρωση μας από τον κόσμο του πονηρού Σατανά

    Η ζωή είναι γεμάτη δυσκολίες. Η πραγματική πίστη θα σας κάνει πιο ισχυρούς από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε μαζί μας τη συνέλευση «Δυνατοί Μέσω Πίστης!» Εδώ όλο το πρόγραμμα για όποιον θέλει να το παρακολουθήσει {https://bit.ly/3kec7J0}