Συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρκαδόνας

Κεκλεισμένων των θυρών στο πλαίσιο των μέτρων κατά της πανδημίας του κορονοϊού συνεδριάζει στις 7 του απογεύματος της Δευτέρας το δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας.

Το δημοτικό συμβούλιο αναμένεται να συζητήσει και λάβει αποφάσεις σε 17 θέματα που έχουν τεθεί στην ατζέντα της ημερήσιας διάταξης.

Αναλυτικά στο δημοτικό συμβούλιο θα συζητηθούν τα εξής θέματα:

1.       Περί αίτησης του Α.Σ. Τρικάλων – Ένωση για την ανταλλαγή αστικών ακινήτων ιδιοκτησίας του στη Δ.Κ. Φαρκαδόνας με έκταση της Τ.Κ. Σερβωτών, καταρχήν έγκριση ή μη της ανταλλαγής.

2.       Έγκριση Κανονισμού Άρδευσης Δήμου Φαρκαδόνας.

3.       Αναμόρφωση προϋπολογισμού.

4.       Διαγραφή οφειλών κατά του Δήμου λόγω παραγραφής.

5.       Έγριση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020 κληροδοτήματος Αχ. Τσιούφη.

6.       Υποβολή αίτησης χορήγησης άδειας λειτουργίας στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς Φαρκαδόνας, Ζάρκου, Γριζάνου.

7.       Χορήγηση νέας παραγωγικής άδειας πωλητή λαϊκών αγορών.

8.       Παραχώρηση χρήσης δημοτικών εκτάσεων ΤΟΕΒ Ζάρκου.

9.       Παραχώρηση της δημοτικής αρδευτικής γεώτρησης Τα-107 της Τ.Κ. Γεωργανάδων σε ομάδα παραγωγών.

10.   Πεζοδρόμηση πέριξ της κεντρικής πλατείας Φαρκαδόνας μετά το πέρας του τελευταίου δρομολογίου του ΚΤΕΛ.

11.   Γνομοδότηση για την χορήγηση 93 νέων μονοφασικών παροχών, 90 ΦΣ και 1 ΧΔ με αριθμό Σ4021449 για την σύνδεση στο δίκτυο χαμηλής τάσης του νέου οικισμού Παλιοννοστούντων Ομογενών Φαρκαδόνας στην Φαρκα΄δονα.

12.   Επικαιροποίηση-τροποποίηση της 31/2016 ΑΔΣ «Λήψη απόφασης περι δημιουργίας τράπεζας αίματος στο Δήμο Φαρκαδόνας και εγκρίσεως του κανονισμού λειτοπυργίας της και του οικισμού μελών της επιτροπής λειτουργίας τράπεζχας αίματος Δήμου Φαρκαδόνας.

13.   Εκμίσθωση δημοτικής έκτασης για την ανέγερση πρόχειρων σταβλικών εγκαταστάσεων στο Δ.Δ. Κρήνης κατόπιν αιτήσεως του Δ. Αναγνώστου.

14.   Εκμίσθωση δημοτικής έκτασης για την ανέγερση πρόχειρων σταβλικών εγκαταστάσεων στο Δ.Δ. Κεραμιδίου κατόπιν αιτήσεως του Α. Γελαδάρη.

15.   Εκμίσθωση δημοτικής έκτασης για την ανέγερση πρόχειρων σταβλικών. εγκαταστάσεων στο Δ.Δ. Φαρκαδόνα κατόπιν αιτήσεως του Ν. Μίντζα.

16.   Εκμίσθωση δημοτικής έκτασης για την ανέγερση πρόχειρων σταβλικών. εγκαταστάσεων στο Δ.Δ. Φαρκαδόνα κατόπιν αιτήσεως του Ο. Μίντζα.

17.   Εκμίσθωση δημοτικής έκτασης για την ανέγερση πρόχειρων σταβλικών. εγκαταστάσεων στο Δ.Δ. Κεραμιδίου κατόπιν αιτήσεως του Β. Σοϊλεμετζίδη.

KRINI LIVE