Συμπολίτες κεραυνοβολούνται από τηλέφωνα και μηνύματα αγνώστων που προσπαθούν να τους εξαπατήσουν

Με τηλέφωνα αλλά και μηνύματα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κεραυνοβολούνται τις τελευταίες ημέρες δεκάδες πολίτες της Φαρκαδόνας και του νομού, από άγνωστους που θέλουν να τους εξαπατήσουν, αποσπώντας προσωπικά στοιχεία και κωδικούς.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την «Krini Live» στην οποία καταγγέλθηκαν περιστατικά από πολίτες, άγνωστοι τους καλούν τηλεφωνικά ή τους αποστέλλουν μηνύματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προτρέποντας να τους παραχωρήσουν στοιχεία αριθμών τραπέζης, ταυτότητας και φορολογικού μητρώου προκειμένου, όπως αναφέρουν να τους πιστώσουν χρήματα τα οποία αντιστοιχούν στο full pass μιας και σήμερα είναι η καταλυτική ημερομηνία για την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Σαφώς κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί και πρόκειται για απάτη και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, καθώς μπορούμε να πέσουμε θύματα αφαίρεσης χρηματικών ποσών.

Λογιστές της περιοχής μας, προειδοποιούν τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να μην παραχωρούν προσωπικά τους στοιχεία και να απευθύνονται μονάχα σε λογιστές και φοροτεχνικούς. Μιλούν για μια καλοστημένη απάτη, επιτήδειων που προσπαθούν με κάθε μέσο και τρόπο να εξαπατήσουν τον κόσμο, αποσπώντας μεγάλα ή και μικρά χρηματικά ποσά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.