Συλλυπητήριο Μήνυμα του Θανάση Λιούτα για την εκδημία του Μητροπολίτη πρ. Τρίκκης και Σταγών

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Βουλευτή Τρικάλων Θανάση Λιούτα για την εκδημία του Μητροπολίτη πρ .Τρίκκης και Σταγών, κυρού Αλέξιου

Τη βαθιά θλίψη για την εκδημία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη πρ. Τρίκκης και Σταγών, κυρού Αλέξιου, εκφράζει με μήνυμά του ο Βουλευτής Τρικάλων Θανάσης Λιούτας.

«Σήμερα εκοιμήθη ο Μητροπολίτης πρ. Τρίκκης και Σταγών, κυρός Αλέξιος. Η πνευματική και εκκλησιαστική πορεία του Μητροπολίτη χαρακτηρίστηκε από αγάπη και βαθιά στήριξη τόσο προς την Εκκλησία των Τρικάλων, όσο και προς την τρικαλινή κοινωνία.

Ο ίδιος, με αίσθημα αγάπης, ανιδιοτέλειας, σεβασμού και συμπόνοιας, βρέθηκε πάντα στο πλευρό όλων των ανθρώπων. Στο πλευρό του πιο αδύναμου συμπολίτη μας, παράσχοντας την ευλογία και τη βοήθειά του.

Ευλόγησε, βοήθησε και τίμησε την Εκκλησία μας και τον τόπο μας. Θα τον θυμόμαστε πάντα ως έναν ευγενή, πράο, οξυδερκή και φιλεύσπλαχνο πνευματικό ηγέτη και άνθρωπο.

Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια σε όλη την εκκλησιαστική κοινωνία του τόπου μας, καθώς και σε όλη την τρικαλινή κοινωνία, που θρηνεί σήμερα την εκδημία του».