Συλλυπητήριο μήνυμα του δημοτικού συμβούλου Κώστα Κοκκινίδη

»Φίλε Γιάννη, γιατρέ, δήμαρχε, καλό σου ταξίδι και καλή ανάπαυση. Ορθώνοντας το βλέμμα ψηλά, θα σε βλέπουμε να μας χαμογελάς και να μας προτρέπεις για το καλό των συνδημοτών και την ανάπτυξη του Δήμου, όπως εσύ την οραματίστηκες»

Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψει κανείς την αγνότητα, την φιλοτιμία, την εργατικότητα, το πάθος για προσφορά του αείμνηστου δημάρχου Φαρκαδόνας, Γιάννη Σακελλαρίου. Λίγες ώρες πριν, όλοι οι αιρετοί του Δήμου Φαρκαδόνας, σύσσωμου του νομού, φίλοι, συνδημότες και συγγενείς κληθήκαμε να πούμε το τελευταίο αντίο σ’ έναν άνθρωπο που σπάνιζε για την καλοσύνη του και αποτελούσε χρυσάφι για την περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας.

Αυτόν τον άνθρωπο με τον πλούτο ιδεών, με το μεγαλείο ψυχής, με την μεγάλη καρδιά και τις πολλές αξίες, δεν θα τον συναντήσουμε ποτέ ξανά. Πριν λίγες ώρες σκεπάστηκε από το γενέθλιο χώμα. Αναπαύεται στα χώματα που γεννήθηκε, αγάπησε και έκανε τα δικά του όνειρά, θέτοντας σχέδια και στόχους που στη συνέχεια εκπλήρωνε.

Ο Γιάννης Σακελλαρίου δεν πέθανε, συνεχίζει να ζει στις καρδιές όλων μας, των συναδέλφων αιρετών, των συναδέλφων του ιατρών, των δημοτών, των οικείων του. Θα συνεχίσει να ζει και να μας καθοδηγεί από εκεί ψηλά, διδάσκοντας την αξιοπρέπεια, τη συγχώρεση, το ήθος, την ευπρέπεια. Αξίες ζωής που πραγματικά στις μέρες και στα χρόνια μας δύσκολα συναντάς.

Φίλε Γιάννη, γιατρέ, δήμαρχε, καλό σου ταξίδι και καλή ανάπαυση. Ορθώνοντας το βλέμμα ψηλά, θα σε βλέπουμε να μας χαμογελάς και να μας προτρέπεις για το καλό των συνδημοτών και την ανάπτυξη του Δήμου, όπως εσύ την οραματίστηκες.

Εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Κώστας Κοκκινίδης

Δημοτικός Σύμβουλος Φαρκαδόνας με την παράταξη «Νέο Ξεκίνημα»