Συλλυπητήριο μήνυμα των Χρ. Καραμάνου και Βαγγέλη Τσιακάρα

Οι δυο δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Ο Τόπος μας Αύριο» εκφράζουν την θλίψη τους για το θάνατο του δημάρχου Φαρκαδόνας Γιάννη Σακελλαρίου

Από το μεσημέρι της Τετάρτης, με την ταφή του δημάρχου Φαρκαδόνας και γιατρού Γιάννη Σακελλαρίου, ο αυτοδιοικητικός και ιατρικός κόσμος του νομού και της περιοχής μας είναι φτωχότερος. Η απώλεια του δημάρχου Φαρκαδόνας και γιατρού, είναι σημαντική και ταυτόχρονα μεγάλη. Άνθρωπος με ήθος και αρχοντιά, με πίστη, διάθεση, προσφορά και θέληση στο λειτούργημα του γιατρού και αυτοδιοικητικού, διακρίθηκε σε όλα τα επίπεδα. Για μας τους νεότερους ηλικιακά αυτοδιοικητικούς, η απώλεια του δημάρχου είναι σημαντική. Η διάθεση να μας βοηθήσει και να μας μεταδώσει τις γνώσεις του ήταν έντονη από το πρώτο δημοτικό συμβούλιο, που μίλησε για την παρουσία των νέων στο νέο σχήμα του Σώματος. Πραγματικά όλοι συμφωνούμε ότι υπήρξε ένας σπάνιος και χαρισματικός άνθρωπος που είχε ακόμη να προσφέρει πολλά για το Δήμο Φαρκαδόνας και τα χωριά του.

Εκφράζουμε την βαθύτητα θλίψη μας και συλλυπούμαστε την οικογένεια και τους οικείους.

Καλό παράδεισο δήμαρχε, ακόμη και από εκεί ψηλά θα συνεχίσεις να αγωνιάς για την περιοχή μας και να πασχίζεις να προσφέρεις.