Συγκινητική η ατμόσφαιρα στην Κρήνη για τον εορτασμό των Αγίων Θεοδώρων

Για πρώτη φορά λόγω των ζημιών από το σεισμό η εορτή δεν τιμήθηκε στον ενοριακό, πολιούχο ναό αλλά στο εξωκλήσι της Παναγίας

Συγκινητική υπήρξε η ατμόσφαιρα κατά την εορτή των Αγίων Θεοδώρων στην Κρήνη. Για πρώτη φορά από την ανέγερση του φερώνυμου ιερού ναού δεν γιορτάστηκε η μνήμη των Αγίων εντός του ναού εξαιτίας των εκτεταμένων ζημιών από τον καταστροφικό σεισμό.

Ο εσπερινός αλλά και η Θεία Λειτουργία τελέστηκαν στο παρεκκλήσι της Παναγίας που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από τον κεντρικό ενοριακό ναό. Κάτοικοι του χωριού από το απόγευμα της Παρασκευής άρχισαν να συρρέουν στο Ναό της Παναγίας για να τιμήσουν τους Αγίους.

Να προσευχηθούν στην Παναγία να βοηθήσει τους κατοίκους της Κρήνης κι όλου του Δήμου που μαστίζονται από την πανδημία και τους σεισμούς. Εναπόθεσαν ελπίδες και πίστη στους Αγίους Θεοδώρους για άμεση αποκατάσταση των ζημιών στην πολιούχο εκκλησία αλλά και στις οικίες προκειμένου οι κάτοικοι να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις κορυφώθηκαν το πρωί του Σαββάτου με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας και την ευχή ο Θεός και η Παναγία να προστατεύουν όλο τον κόσμο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν από το σεισμό και την πανδημία.