Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Νεφροπαθών Νομού Τρικάλων θέλοντας να τον ευχαριστήσει για την αμέριστη βοήθεια που τους προσφέρει στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, τον επισκέφτηκε στο γραφείο του συζητώντας τα αιτήματά τους για την καλύτερη λειτουργία του συλλόγου.

Την αμέριστη συμπαράσταση εξέφρασε και συνεχίζει να εκφράζει προς τους νεφροπαθείς Τρικάλων και τον τοπικό σύλλογο ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης. Η συνεργασία που αναπτύσσεται μεταξύ των δυο πλευρών θεωρείται κάτι παραπάνω από στενή, κι αυτό διαφαίνεται από τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες που έχει αναπτύξει ο κ. Μιχαλάκης για την προώθηση των αιτημάτων τους.

Τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη επισκέφτηκε το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Νεφροπαθών Νομού Τρικάλων θέλοντας να τον ευχαριστήσει για την αμέριστη βοήθεια που τους προσφέρει στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, συζητώντας τα αιτήματά τους για την καλύτερη λειτουργία του συλλόγου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης ανέφερε ότι: «Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων μαζί με τον  Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό στέκονται πάντα αρωγοί στις προσπάθειες του συλλόγου σας ενισχύοντας την δραστηριοποίηση του διασφαλίζοντας ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης».

Όπως τονίστηκε κατά την διάρκεια της επίσκεψης η συνεργασία θα συνεργαστεί με τον κ. Μιχαλάκη να δεσμεύται ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό αυτών των ανθρώπων.