Στο Ζάρκο περιοδεύει σήμερα το βράδυ ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας Χρήστος Σταμόπουλος

Ξεκινούν σήμερα από το Ζάρκο οι περιοδείες της δημοτικής παράταξης ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με υποψήφιο Δήμαρχο Φαρκαδόνας τον Χρήστο Σταμόπουλο.

Η πρώτη επίσκεψη στο Ζάρκο έχει προγραμματιστεί για τις 7 το βράδυ ενώ τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστεί και στα υπόλοιπα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας.

Πρόκειται για τον πρώτο κύκλο περιοδειών και συγκεντρώσεων που αναμένεται να πάρουν τον χαρακτήρα Λαϊκών Συνελεύσεων, όπως συνέβη με την ως άνω πρώτη συγκέντρωση στην Οιχαλία, καλύπτοντας έτσι την ολοσχερή απουσία σχέσεων μεταξύ της υπάρχουσας Δημοτικής Αρχής και της κοινωνίας.

Η Δημοτική Κίνηση έχει ήδη δημιουργήσει πυρήνες σε αρκετά από τα χωριά του Δήμου. Δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί,ανένταχτοι, άνθρωποι που ουδέποτε είχαν ασχοληθεί με τα κοινά μέχρι τώρα, θρησκευόμενοι και άθρησκοι, άνθρωποι κάθε επαγγέλματος ή ιδιότητας, κτηνοτρόφοι, γεωργοί, εργάτες, υπάλληλοι, άνεργοι, έμποροι, βιοτέχνες, επιχειρηματίες, συνταξιούχοι και νέοι, εκπαιδευτικοί και επιστήμονες μπορούν να ενταχθούν στο ποτάμι της μεγάλης αλλαγής που έρχεταιστον Δήμο Φαρκαδόνας.

Το πρόγραμμα των περιοδειών και ομιλιών στα χωριά (α΄ κύκλος), που θα γίνεται από κλιμάκιο μελών της Κίνησης με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο, θα κρατήσει περίπου 40 μέρες (10 Νοεμβρίου- 20 Δεκεμβρίου) και έχει ως εξής:

Πέμπτη 10-11: περιοδεία στο Ζάρκο

Σάββατο 12-11: περιοδεία στη Φαρκαδόνα

Τρίτη 15-11: περιοδεία στα Σερβωτά

Σάββατο 19-11: περιοδεία στους Ταξιάρχες

Κυριακή 20-11: περιοδεία στη Νομή

Τετάρτη 23-11: περιοδεία στον Γριζάνο

Παρασκευή 25-11: περιοδεία στην Κρήνη

Κυριακή 27-11: περιοδεία στο Διάσελο

Τετάρτη 30-11: περιοδεία στο Κλοκοτό

Παρασκευή 2-12: περιοδεία στο Κεραμίδι

Σάββατο 3-12: περιοδεία στο Πετρωτό

Κυριακή 4-12: περιοδεία στο Αχλαδοχώρι

Τετάρτη 7-12: περιοδεία στη Φανερωμένη

Πέμπτη 8-12: περιοδεία στον Πετρόπορο

Σάββατο 10-12: συγκέντρωση στην Αθήνα

Δευτέρα 12-12: περιοδεία στην Παναγίτσα

Τετάρτη 14-12: περιοδεία στην Πηνειάδα

Πέμπτη 15-12: περιοδεία στους Γεωργανάδες

Σάββατο 17-12: περιοδεία στην Οιχαλία

Μέσα από τις περιοδείες, τις συγκεντρώσεις, τον συνεχή διάλογο με τον λαό και τη γνώση μας θα καταρτιστεί το Πρόγραμμα που πρόκειται να υλοποιηθεί την επόμενη τετραετία στον Δήμο Φαρκαδόνας.