Στο βάθρο των μεταλλίων η Φανή Τζέλη

Κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο στο βαθμολογούμενο G1 Croatia open 2019 σκορπώντας χαρά και ικανοποίηση

Στα μετάλλια βρέθηκε η αθλήτρια του ΣΟΑΤ Φανή Τζέλη, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική της δύναμη. Κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο στην Ολυμπιακή κατηγορία 57 στο βαθμολογούμενο G1 Croatia open 2019.

Ως Μέλος της Ελληνικής ΠροΟλυμπιακής Ομάδας η αθλήτρια του ΣΟΑΤ Φανή Τζέλη τα κατάφερε επίσης σ’ ένα από τα δυσκολότερα τουρνουά της Ευρώπης.
Στον 1ο αγώνα της πέρασε bye, στον 2ο την κέρδισε την Anamaria Kovcalija (CRO) 18-0, στο 3ο την Tekiath Ben Yessouf (NIG) 21-4 (2η στο African Games) και στον ημιτελικο, ηττήθηκε από το No19 στην Ολυμπιακη κατάταξη Carolena Carstens (PAN) 6-14 αφού την εγκαταλειψαν οι δυνάμεις λόγω συνεχών αγώνων.
Την αθλήτρια του ΣΟΑΤ «κοουτσάρισε» ο Ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Ζηνελης.
Ο προπονητής της Νίκος Παϊταρίδης δηλωσε: «Εξαιρετική επίδοση για την Φανή με την κατάκτηση του Χάλκινου μεταλλίου στο συγκεκριμένο βαθμολογούμενο τουρνουά με πολύ υψηλό δείκτη δυσκολίας. Έτσι πήρε τους πολύτιμους Ολυμπιακούς βαθμούς που μας φέρνουν πιο κοντά στον στόχο μας που είναι η είσοδος στην Ολυμπιακή Ομάδα της χώρας μας. Εάν τα καταφέρει, που είναι πολύ πιθανό, θα μιλάμε για ένα σπουδαία επίτευγμα καθώς θα είναι η μικρότερη σε ηλικία που έχει ενταχθεί στην Ολυμπιακή Ομάδα, (2 Γυναίκες και 2 Ανδρες).».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα 5 G1 που αγωνίστηκε με την ιδιότητα του μέλους της ΠροΟλυμπιακής ομάδας, κατέκτησε και στα 5 μετάλλιο (2, Αργυρά, 3 Χάλκινα – Austrian_Albanian-Greece-Serbian-Croatian) δικαιώνοντας τους υπεύθυνους.».