Στο πόδι για δεύτερη μέρα η Ελένη Στεργίου-Μπότη

Η πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτική σύμβουλος επισκέφτηκε εκ νέου πληγείσες περιοχές του Δήμου Φαρκαδόνας και συναντήθηκε με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα και την βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα

«Το κεφάλαιο» επισκέψεων, στις πληγείσες, από τις πλημμύρες, περιοχές του Δήμου Φαρκαδόνας, δεν έκλεισε για την Ελένη Στεργίου-Μπότη. Από το Σάββατο η πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτική σύμβουλος της συμπολίτευσης βρέθηκε στις πληγείσες περιοχές, καταγράφοντας τα προβλήματα και συζητώντας με τους αγρότες την έντονη αγωνία και την απόγνωση στην οποία περιήλθαν μετά τις πλημμύρες.

Από το πρωί της Κυριακής όπου οι αγρότες τεσσάρων κοινοτήτων του Δήμου Φαρκαδόνας είδαν τις περιουσίες τους κατεστραμμένες από τις πλημμύρες η κα Στεργίου – Μπότη, συνέχισε τις επισκέψεις σε πληγείσες περιοχές του Δήμου Φαρκαδόνας, κοινότητες στις οποίες βρέθηκαν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστας Σκρέκας και η βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ κα Κατερίνα Παπακώστα.

Η κα Στεργίου – Μπότη μετέφερε στο κυβερνητικό κλιμάκιο και στον υφυπουργό την αγωνία των αγροτών, μετέφερε το μεγάλο μέγεθος των καταστροφών, στοιχεία που κατέγραψε και ο υφυπουργός κ. Σκρέκας, ο οποίος εξήγησε ότι το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης θα τρέξει όλες τις διαδικασίες προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι εκτιμήσεις και οι αποζημιώσεις.