Στο πνεύμα των Χριστουγέννων και ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων

Εγκαινιάζεται την προσεχή Τρίτη η έκθεση Ζωγραφικής με τίτλο «Οι Ιππότες του Σήμερα»

Την επόμενη Τρίτη ανοίγει τις πύλες της στο κοινό η Χριστουγεννιάτικη έκθεση του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων. Η έκθεση θα διοργανωθεί στο χώρο των Οθωμανικών Λουτρών (Μουσείο Τσιτσάνη) και τιτλοφορείται «Οι Ιππότες του Σήμερα». Η έκθεση θα έχει διάρκεια έως τις 2 Ιανουαρίου του 2022 και θα πλαισιώνεται από διάφορες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια λειτουργίας της.

Μέσα στο γιορτινό κλίμα, η έκθεση θα περιλαμβάνει ένα αφιέρωμα στους ιππότες που από πάντα αποτελούσαν φάρο προστασίας της ανθρωπότητας. Όπως τότε έτσι και τώρα, ο συμβολισμός των Ιπποτών αποσκοπεί στον αγώνα για έναν βιώσιμο και πιο καθαρό πλανήτη ως κληρονομιά για τις επόμενες γενιές.

Οφείλουμε, όλοι μας, να αναλάβουμε δράση υιοθετώντας ένα τρόπο ζωής που θα φροντίζει το μεγάλο μας σπίτι, που αποκαλούμε Γη. Είναι καιρός να αναλάβουμε την ευθύνη και να εκπληρώσουμε το χρέος απέναντι στο πλανήτη αλλάζοντας συμπεριφορές για ένα ομορφότερο κόσμο.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν, στον εξωτερικό χώρο, την Τρίτη 30 Νοεμβρίου στις 19:00 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη και υπόκειται στα μέτρα για τις επισκέψεις σε κλειστούς χώρους (ομάδες 10 ατόμων με πιστοποιητικό εμβολιασμού-νόσησης).

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινά μέχρι την Κυριακή 2 Ιανουαρίου, πρωί και απόγευμα (09:30 π.μ.-15:00 μ.μ. και 18:30 π.μ.-21:30 μ.μ.).