Στο Γριζάνο έφτασαν το πρωί του Σαββάτου τροχόσπιτα και τα δυο πρώτα κοντέινερ (Βίντεο και Φωτο)

Στο σημείο βρέθηκαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης

Στο Γριζάνο του Δήμου Φαρκαδόνας, κοινότητα που μετρά τις πληγές που άφησαν πίσω τους οι καταστροφικοί σεισμοί, βρέθηκαν σήμερα Σάββατο, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης.

Επισκέφτηκαν το χωριό προκειμένου να είναι παρόντες στην έλευση των τροχόσπιτων αλλά και των δυο πρώτων κοντέινερ τα οποία προσφέρθηκαν από την Χαλυβουργία Ελλάδος για την στέγαση των σεισμοπαθών.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο Γριζάνο μεταφέρθηκαν δυο κοντέινερ που τοποθετήθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ανατολικά του χωριού στην παιδική χαρά της κοινότητας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναμένεται να μεταφερθούν επιπλέον οικίσκοι καθώς οι ανάγκες και στην εν λόγω κοινότητα είναι μεγάλες.

Στο σημείο βρέθηκε Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Σπύρος Αγναντής, ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Μιχάλης Μπαγιώτης, ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Δημότσιος, η δημοτική Σύμβουλος Ελένη Στεργίου Μπότη και η πρόεδρος του χωριού κα Ευανθία Κακαδιαρη, η οποία τις τελευταίες ημέρες συντονίζει με το Δήμο Φαρκαδόνας κάθε ενέργεια που σχετίζεται με τους σεισμοπαθείς του χωριού της.

Τις θερμές ευχαριστίες μετέφερε στους υπευθύνους της χαλυβουργίας Ελλάδος ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης επισημαίνοντας ότι τέτοιες ενέργειες δίνουν την απαραίτητη στήριξη τόσο στους κατοίκους όσο και στις αρμόδιες υπηρεσίες να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών.

Η εταιρία μέσω του εκπροσώπου της κ. Θωμά Ζάχου τόνισε πως θεωρεί υποχρέωση να στηρίξει με κάθε τρόπο τόσο τους σεισμόπληκτους αλλά και όλους τους Θεσσαλούς οι οποίου έρχονται αντιμέτωποι με παρόμοια προβλήματα. Δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίζει να προάγει τέτοιες ενέργειες προς όφελος των Θεσσαλών πολιτών και όσων συνανθρώπων μας έχουν ανάγκη.