Στο επίκεντρο της συνάντησης Θανάση Λιούτα – Γιώργου Καπανιάρη τα εκπαιδευτικά θέματα

Ευχές για γόνιμη και παραγωγική θητεία απηύθυνε στο νέο διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Αλέξανδρο Γ. Καπανιάρη, ο Βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ κ. Αθανάσιος Λιούτας. Ο βουλευτής επισκέφτηκε το νέο διευθυντή στο γραφείο του, έχοντας την ευκαιρία να συζητήσουν σειρά θεμάτων που απασχολούν την εκπαίδευση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήθηκαν καίρια θέματα που αφορούν στις σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Ο διευθυντής ενημέρωσε τον Βουλευτή ότι από πλευράς προσωπικού η Δ.Ε. Τρικάλων με τους διορισμούς των εκπαιδευτικών, τις έγκαιρες αποσπάσεις και τις προσλήψεις αναπληρωτών έχει επάρκεια εκπαιδευτικού δυναμικού και ότι ένα μικρό ποσοστό κενών που εκκρεμεί θα καλυφθεί από τη Β’ Φάση προσλήψεων αναπληρωτών. Επίσης τόνισε ότι όλα τα βιβλία έχουν μοιραστεί στα σχολεία και πως αναμένουμε και την έναρξη της Ζ’ Φάσης του προγράμματος μαθητείας των ΕΠΑΛ.

Παράλληλα διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων και σκέψεων σε πολλά θέματα, ενώ ο Βουλευτής εξέφρασε την ικανοποίησή του για το πετυχημένο ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς και δεσμεύτηκε ότι θα είναι σε διαρκή επικοινωνία με τη Διεύθυνση για την αντιμετώπιση των όποιων ζητημάτων προκύψουν.