Στο έλεος της αδιαφορίας το παρκάκι του Αγίου Νικολάου Κρήνης

Δεν ενδιαφέρεται κανείς να αποκαταστήσει τις ζημιές που προκάλεσαν κάποιοι επιπόλαιοι κάτοικοι του χωριού

Όση ομορφιά κρύβει ο οικισμός της Κρήνης, που αναμφίβολα κατατάσσεται στα καθαρότερα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας και του νομού Τρικάλων, τόση είναι η ασχήμια σ’ ένα από τα ομορφότερα και εντυπωσιακά σημεία του.

Ο λόγος για το λόφο του Αγίου Νικολάου στο σημείο που παλιότερα είχε δημιουργηθεί ένα παρκάκι, ένας χώρος αναψυχής τον οποίο τον χρησιμοποιούσαν μικροί και μεγάλοι. Ένα σημείο που πραγματικά αποτελούσε ένα επιπλέον στολίδι για το χωριό, που συνδύαζε χαλάρωση με την μοναδική θέα του χωριού αλλά και την επιβλητική εικόνα του ιστορικού Ναού του Αγίου Νικολάου, ψυχαγωγία μιας και ο χώρος χρησιμοποιούνταν από πολλά παιδιά για παιχνίδι.

Δυστυχώς για την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το πάρκο του Αγίου Νικολάου ευθύνεται ο ανθρώπινος παράγοντας, που χωρίς να σκεφτεί, σπεύδει να προκαλέσει ζημιές στην περίφραξη, στο μπάρμπεκιου, στα παγκάκια, στο κιόσκι, στη δεξαμενή, στο συντριβάνι. στα καφάο. Στην όλη εικόνα έρχεται να προστεθεί η άγρια φύση που δημιουργείται από τα αγριόχορτα κι από τα ακλάδευτα δέντρα, για τα οποία δεν έχει φροντίσει, κανείς.

Πριν λοιπόν προκύψει κάποιο δυσάρεστο συμβάν μιας και στο σημείο προεξέχουν σίδερα, ξύλα αλλά και γυμνά καλώδια, ας σπεύσουν οι υπεύθυνοι να φροντίσουν το χώρο. Όσο για εκείνους που προκάλεσαν και συνεχίζουν να προκαλούν ζημιές, οι λέξεις δυστυχώς είναι πολλές για να τους χαρακτηρίσουν.

KRINI LIVE