Στο «Bernabeu» του Διασέλλου συγκεντρώνονται το Σάββατο νέοι και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές

Ποδοσφαιρικό αγώνα διοργανώνουν το απόγευμα του Σαββάτου κάτοικοι του χωριού, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους στην καλοκαιρινή αθλητική διοργάνωση

Άτομα διαφόρων ηλικιών το περασμένο Πάσχα συναντήθηκαν και άρχισαν να διαμορφώνουν το γήπεδο ποδοσφαίρου, το οποίο αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα εξαιτίας της πολυετούς εγκατάλειψης από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Στόχος με την ολοκλήρωση των εργασιών ο χώρος να αποκτήσει την παλιά του, αναβαθμισμένη αισθητικά εικόνα, για να παραδοθεί στα λίγα έστω παιδιά του χωριού, αλλά και στους μεγαλύτερους για την άθληση και την ψυχαγωγία τους. Απώτερος στόχος όμως ήταν εκείνος της διοργάνωσης ενός ποδοσφαιρικού αγώνα από νέους που έλκουν την καταγωγή τους από το χωριό αλλά και από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.

Η πρώτη απόπειρα για την διοργάνωση του ποδοσφαιρικού αγώνα στάθηκε επιτυχημένη το περασμένο Πάσχα. Αυτό αποτέλεσε την αφορμή για την διοργάνωση νέας ποδοσφαιρικής συνάντησης στην καρδιά του Αυγούστου, όταν στο χωριό πέραν των κατοίκων θα βρίσκονται και επισκέπτες.

Έτσι τις τελευταίες ημέρες νέοι και παλιοί ποδοσφαιριστές δίνουν ραντεβού για το Σάββατο 13 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα για την διοργάνωση του καλοκαιρινού ποδοσφαιρικού αγώνα.

Στην διοργάνωση πέραν των κατοίκων του χωριού αλλά και των επισκεπτών μπορούν αν μετέχουν και φίλοι όμορων κοινοτήτων. Θα είναι μια ποδοσφαιρική συνάντηση από την οποία θα εκφραστεί η αγάπη για το χωριό, η σύσφιξη των σχέσεων, αλλά και ο Αθλητισμός, που είναι ευεργετικός για τον άνθρωπο.

Να είστε λοιπόν όλοι εκεί!!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.