Στις κάλπες αύριο τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ

Εκλέγουν πρόεδρο και κεντρική επιτροπή με σύνθημα «στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Στις κάλπες θα προσέλθουν σήμερα Κυριακή τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την ανάδειξη του προέδρου και της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Η εκλογική διαδικασία θα ξεκινήσει από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Κάλπες θα στηθούν σε οκτώ εκλογικά τμήματα στο ν. Τρικάλων. Στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων, στο 1ο Γυμνάσιο Τρικάλων, στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας, στο Δημαρχείο Πύλης, στο Δημαρχείο Φαρκαδόνας, στην Οιχαλία – Πρώην Δημαρχείο, στη Φήκη – Πρώην Δημαρχείο και στη Βασιλική -Δημοτικό Σχολείο.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλες και όλοι από την ηλικία των 15 ετών και άνω. Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος απαιτείται αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο Υγείας ή άδεια διαμονής ή visa ή μπλε βεβαίωση.

Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ορίζεται καταβολή εκλογικής συνδρομής 2 ευρώ.

Υπεύθυνη για τις εκλογές είναι η κεντρική εφορευτική επιτροπή με επικεφαλής τον καθηγητή κ. Ηλία Νικολακόπουλο.

Από την περιοχή της Θεσσαλίας έχουν θέσει υποψηφιότητα για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., εκ των οποίων οι επτά προέρχονται από το νομό Τρικάλων.

Υποψήφιοι είναι οι Δριτσέλη Παναγιώτα- Ιωάννης Κεμανίδης- Σταύρος Νταούλας – Αθανάσιος Ξάφος- Ουρανία Παπαζεύκου- Παρθένης Δημήτριος – Σιώχος Ορέστης. 

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «Στις 15 Μάη «στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό» στην κυβέρνηση Μητσοτάκη ψηφίζοντας μαζικά στις εκλογές για πρόεδρο και μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία». 

Σύμφωνα με την Κουμουνδούρου, η ημέρα αυτή θα αποτελέσει ορόσημο για την πολιτική αλλαγή στη χώρα, ενώ η όλη διαδικασία έθεσε – όλο αυτό το διάστημα- σε κινητικότητα όλες τις οργανώσεις του κόμματος, με τα μέλη του κόμματος να σπεύδουν να συνδράμουν με κάθε τρόπο, αναλαμβάνοντας ενεργό ρόλο για την επιτυχημένη διεξαγωγή της διπλής ψηφοφορίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.