Στηρίχτηκαν στις δυνάμεις και στην εμπιστοσύνη του κόσμου

Οι Ανδρέας Παπαγεωργίου και Ελένη Στεργίου – Μπότη αγωνίστηκαν λαμβάνοντας καθολικά την εμπιστοσύνη ενός μεγάλου μέρους δημοτών της Φαρκαδόνας

Στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου θα καθίσουν εκ νέου δυο νυν δημοτικοί σύμβουλοι, οι Ανδρέας Παπαγεωργίου και Ελένη Στεργίου – Μπότη. Δυο δυναμικοί χαρακτήρες που διακρίνονται για τη διάθεσή τους, να προσφέρουν στον τόπο και να αγωνιστούν μ’ όλες τους τις δυνάμεις προς όφελος, όχι του ατομικού, αλλά του κοινωνικού συμφέροντος.

Για τους δυο συμβούλους θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά και να πούμε ακόμη περισσότερα. Θα σταθούμε σε ορισμένα μόνο στοιχεία που διακρίνουν το χαρακτήρα τους. Αποτελούν δυο ανθρώπους με δυναμισμό, με έντονο ενδιαφέρον προς τους πολίτες και τα προβλήματά τους. Άνθρωποι που έμαθαν να αγωνίζονται μόνοι τους και αυτό αποδείχτηκε στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές. Στηρίχτηκαν στις δυνάμεις τους καθώς δεν βοηθήθηκαν από κανένα. Πίστεψαν στις δυνάμεις τους και αγωνιστήκαν χωρίς στηρίξεις, δίνοντας αποκλειστικά και μόνο προσοχή στους συνδημότες τους. Πόρτα – πόρτα, αναπτύσσοντας κουβέντα με τους πολίτες, επιχειρηματολογώντας και καταθέτοντας τις απόψεις τους, κατάφεραν να κάνουν πράξη το στόχο τους. Να λάβουν την εμπιστοσύνη του κόσμου, γεγονός που έγινε πράξη στην κάλπη.

Για όλους αυτούς τους πολίτες που τους εμπιστεύτηκαν αλλά και για το σύνολο των πολιτών, δεσμεύονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό για να μην τους διαψεύσουν. Αντιθέτως να επιβεβαιώσουν την εμπιστοσύνη μεταφέροντας τα προβλήματα στο Δήμο, στο δημοτικό συμβούλιο, επιδιώκοντας την επίλυση.

Για τον κ. Παπαγεωργίου αποδείχτηκε τελικά προφητική η καλαπιά: