Στην πυρκαγιά της Κορινθίας συνέδραμε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Οιχαλίας

Πυροσβέστες από το τοπικό κλιμάκιο μαζί με συναδέλφους τους από άλλες περιοχές της χώρας έσωσαν στο παρά ένα ανθρώπους που είχαν παγιδευτεί στην πυρκαγιά  

Στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς συμμετείχε και το Κλιμάκιο Οιχαλίας με την αποστολή ενός οχήματος και δυο υπαλλήλων. Οι πυροσβέστες του Κλιμακίου Οιχαλίας μετέβησαν στην Γεράνεια Όρη και στο νομό Κορινθίας συμμετέχοντας στις προσπάθειες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που άφησε πίσω της ανυπολόγιστες καταστροφές στο περιβάλλον και στις περιουσίες πολιτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η «ΚΡΗΝΗ LIVE» οι υπάλληλοι του κλιμακίου της Οιχαλίας έδωσαν γενναία μάχη μαζί με τους συναδέλφους τους από την Κόρινθο κι άλλες περιοχές της χώρας για την κατάσβεση της φωτιάς. Ωστόσο δεν θα ξεχάσουν τον κίνδυνο που διέτρεξαν όταν τους κύκλωσε η πυρκαγιά (Βίντεο) και κινδύνεψε η ζωή τους καθώς προσπαθούσαν με συναδέλφους τους από την Λάρισα για τον απεγκλωβισμό και την απομάκρυνση από την πύρινη λαίλαπα ανθρώπων που είχαν παγιδευτεί.

Οι διοίκηση και οι υπάλληλοι του Κλιμακίου καλούν τους Φαρκαδόνιους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί προκειμένου να αποφευχθούν και στην περιοχή μας, δυσάρεστα περιστατικά. Η προσοχή αλλά και τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας, καθαρισμός οικοπέδων, καθαρισμός ξερών χόρτων, αλλά και αποφυγή φωτιάς σε χωράφια, αγροτικές και δασικές περιοχές μπορούν να αποτρέψουν δυσάρεστες καταστάσεις ανάλογες με αυτές της Κορινθίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΊΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ

Η πυρκαγιά έχει περικυκλώσει τους πυροσβέστες μας και 10 πολίτες. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα σε αυτή την περίπτωση από ότι φαίνεται στο βίντεο, από τον σωστό συντονισμό της Πυροσβεστικής.

Βίντεο: ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΙΑΝΟΣ

ΤΟ 2583 ΟΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ 1304 ΤΗΣ ΟΙΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Ο ΑΤΤΙΚΑΡΧΗΣ ΠΕΤΡΟΥΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ