Στην πλατεία του Πετρωτού έφτασε ο Άη Βασίλης καλεσμένος του Πολιτιστικού Συλλόγου

Πλημμύρισε από παιδικές φωνές και χαμόγελα η κεντρική πλατεία του Πετρωτού το βράδυ της Παρασκευής. παιδιά όλων των ηλικιών βρέθηκαν στο κέντρο του χωριού για να υποδεχτούν τον Άγιο της χαράς και των Χριστουγέννων, τον Άη Βασίλη, που πραγματοποίησε χιλιάδες χιλιόμετρα για να αφιχθή στο χωριό τους.

Ο Αη Βασίλης δέκτης της πρόσκλησης που έλαβε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πετρωτού «Άγιος Γεώργιος» και τους φορείς της κοινότητας τοπική κοινότητα, εκκλησία και σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, ήταν συνεπείς στο ραντεβού του. Παραβρέθηκε στην πλατεία μοιράζοντας δώρα στα παιδιά και προσφέροντας απλόχερα την αγάπη του.

Ο Αη Βασίλης ευχήθηκε στα παιδιά χαρούμενες γιορτές και είχε την ευκαιρία να παίξει μαζί τους τις λίγες ώρες παραμονής του στο χωριό. Εξάλλου οι μέρες που διανύουμε για τον Άγιο Βασίλη είναι εξαιρετικά απαιτητικές μιας και θέλει να επισκεφτεί δεκάδες πόλεις και χωριά για να προσφέρει τα δώρα στα μικρά παιδιά.

Τα παιδιά για να τον ευχαριστήσουν τραγούδησαν μαζί του και του ευχήθηκαν να συνεχίσει να προσφέρει την αγάπη του σε όλα τα παιδάκια του κόσμου.  

Τις ευχές προς τα παιδιά και όλο τον κόσμο έδωσε η διοίκηση του Συλλόγου, ευχόμενη στα ίδια, στους συγχωριανούς και σε όλο τον κόσμο, χαρά και ευτυχία και μια ευτυχισμένη νέα χρονιά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.