Στην μάχη των αναγκών των κατοίκων του Δήμου Φαρκαδόνας και του Κέντρου Υγείας από σήμερα το νέο ασθενοφόρο

ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ

Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων ενός σημαντικού μέρους του Δήμου Φαρκαδόνας γίνεται πράξη με την παράδοση ενός ασθενοφόρου, που από σήμερα Δευτέρα, ρίχτηκε στην μάχη για την εξυπηρέτηση των αναγκών της μεταφοράς ασθενών από την περιοχή της Φαρκαδόνας προς νοσηλευτικά ιδρύματα Τρικάλων αλλά και Λάρισας.

Το ασθενοφόρο παραδόθηκε στα τέλη της περασμένης εβδομάδας στο Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας σχεδόν δύο μήνες μετά από την παράδοση του ασθενοφόρου οχήματος στο Κ.Υ Καλαμπάκας, ενός χρονίζοντος αιτήματος, που επιλύθηκεμε την παρέμβαση της κυβερνητικής Βουλευτή Κατερίνας Παπακώστα.

Όπως είναι γνωστό η κα. Παπακώστα αιτήθηκε από τον Διοικητή του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου, σε σχετική συνάντησή τους (στις 11/03/2021), την άμεσηδιάθεση ασθενοφόρου οχήματος, το οποίο να πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές,εξαιτίας τωναυξημένων και ιδιαίτερων αναγκών της περιοχής, καθώς έχει περιέλθει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω των σεισμών του παρελθόντος έτους.

Πλην της προαναφερθείσας συνάντησης όμως, η κα. Παπακώστα επανέφερε το μείζον αυτό θέμα για το Κ.Υ Φαρκαδόνας, σε κάθε επικοινωνία της με τον κ. Παπαευσταθίου, έως και την τελευταία στιγμή μέχρι την υλοποίησή του.

Το αίτημα έγινε αποδεκτό κι έτσι το ασθενοφόρο πλέον βρίσκεται στη διάθεση του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας.

Όπως κατέγραψε η «Krini Live» το ασθενοφόρο πληροί όλες τις προδιαγραφές είναι όχημα 5ετιας και μπορεί αν εξυπηρετήσει στο μέγιστο τις ανάγκες που προκείψουν.

Πρόκειται για ένα άκρως θετικό γεγονός, που οφείλεται στις παρεμβάσεις της βουλευτού Κατερίνας Παπακώστα η οποία δεν αμελεί να ‘’τρέξει’’ τα θέματα του Νομού, πολλώ δε μάλλον εκείνα, που σχετίζονται με αδήριτες ανάγκες των συμπολιτών της.