Στην κανονικότητα επιστρέφουν από Δευτέρα τα Οδοντιατρεία

Από Δευτέρα θα εξυπηρετούνται όλα τα περιστατικά έκτακτα και προγραμματισμένα, πριν όμως θα προηγείται τηλεφωνικό ραντεβού

Στο κανονικό καθεστώς λειτουργίας επανέρχονται από την ερχόμενη Δευτέρα 4 Μάϊου τα Οδοντιατρεία των Τρικάλων και κατ’ επέκταση της Φαρκαδόνας. Όπως είναι γνωστό μέχρι σήμερα τα Οδοντιατρεία εξυπηρετούσαν μόνο τα απολύτως έκτακτα περιστατικά, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού.

Από την Δευτέρα επιστρέφουν εξυπηρετώντας όλα τα περιστατικά.

Πέραν των γενικών οδηγιών κοινωνικής συμπεριφοράς που έχουν αναφερθεί ήδη και αφορούν όλους μας, υπάρχουν και κάποιες διαφοροποιήσεις σχετικά με την άσκηση της οδοντιατρικής και γι’ αυτό οι οδοντίατροι του νομού ζητούν την κατανόηση και την βοήθεια των ασθενών τους. Για την αποφυγή συνωστισμών στις αίθουσες αναμονής των οδοντιατρείων παρακαλούνται οι ασθενείς να μην προσέρχονται στα ιατρεία χωρίς να προηγηθεί τηλεφωνικό ραντεβού. Επίσης κατά την επίσκεψή να μην έχουν μαζί τους άλλα άτομα εκτός και αν είναι απολύτως αναγκαίο. Τόσο κατά την τηλεφωνική επικοινωνία όσο και κατά την επίσκεψή τους ο γιατρός θα τους θέσει κάποια επικαιροποιημένα ερωτήματα σχετικά με την γενική υγεία τους και την πιθανότητα έκθεσης στον ιό sars-cov 2. Παρακαλούνται να απαντούν με κάθε ειλικρίνεια. Σε περίπτωση που έχουν οποιοδήποτε ύποπτο σύμπτωμα-και ειδικά αν τις τελευταίες 3 ημέρες πριν το ραντεβού τους παρουσιάζαν πυρετό, έντονο βήχα, δύσπνοια- εξυπακούεται πως αναβάλλετε την επίσκεψή τους στον οδοντίατρο!

Ακολουθείστε κατά γράμμα τις οδηγίες του γιατρού κατά την επίσκεψή στο ιατρείο για την ασφάλεια όλων…

KRINI LIVE