Στην Ιορδανία βρίσκεται για προπονήσεις η Φανή Τζέλη

Στην Ιορδανία θα παραμείνει έως και τις 16 του μήνα μιας και η συγκεκριμένη χώρα έχει ένα από τα καλύτερα προπονητικά κέντρα στον κόσμο

Η Τρικαλινή αθλήτρια Φανή Τζέλη δεν σταματά. Συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις προπονήσεις της συμμετέχοντας στην Προολυμπιακή Ομάδα. Μετά την Ισπανία η Τρικαλινή αθλήτρια ταξίδεψε και βρίσκεται στην Ιορδανία όπου και προετοιμάζεται  πυρετωδώς από τις 3 Φεβρουαρίου και θα αγωνιστεί στις 8 – 9 Φεβρουαρίου στο βαθμολογούμενο Διεθνές τουρνουά World Taekwondo G1 «El Hassan».

Στην Ιορδανία θα παραμείνει έως και τις 16 του μήνα μιας και η συγκεκριμένη χώρα έχει ένα από τα καλύτερα προπονητικά κέντρα στον κόσμο. Το προπονητικό κέντρο κατασκευάστηκε μετά το πρώτο τους και μοναδικό Χρυσό Ολυμπιακό Μετάλλιο και μάλιστα στο άθλημα του Ταεκβοντο. 

Σε δηλώσεις του ο κ. Νίκος Παϊταρίδης, προπονητής της Φανής αλλά και προπονητής του ΣΟΑΤ αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει η Φανή.

«Η Φανή είναι σε εξαιρετική κατάσταση αφού έχει μπει στην τελική ευθεία για το Προολυμπιακό Τουρνουά στο Μιλάνο που ελπίζουμε σε Ολυμπιακό εισιτήριο. Η εξαιρετική της κατάσταση φάνηκε με την επίδοσή της, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την προηγούμενη εβδομάδα, όπου όχι μόνο κατέκτησε το Ασημένιο  μετάλλιο αλλά με καταπληκτική εμφάνιση τοπ επιπέδου. Έχει δουλέψει τρομερά, με μέθοδο και πολύ στοχευμένα στον ΣΟΑΤ, γι’ αυτό τα τελευταία 2 χρόνια έχει μια ξέφρενη πορεία. Λόγω της μικρής της ηλικίας δουλεύει να σταθεροποιήσει την απόδοση της και εκεί είναι πλέον το μυστικό. Εάν φορμαριστεί και είναι στην καλύτερη της κατάσταση τον Απρίλιο θα έχει πάρα πολλές ελπίδες για την υπέρβαση. Στο Αμάν περιμένω μετάλλιο σύμφωνα με τα στοιχεία που δείχνει, αλλά ο σκοπός είναι η άρτια προετοιμασία που θα οδηγήσει στο μεγάλο στόχο. Στον ΣΟΑΤ όλοι παρακολουθούμε με έντονο ενδιαφέρον και κομμένη την ανάσα, αλλά υπάρχει ψυχραιμία. Αθλητικό γεγονός είναι άλλωστε που μόνο χαρά και περηφάνια προσφέρει στους φίλους του ΣΟΑΤ αλλά και σε όλο τον Τρικαλινό Αθλητισμό».