Στην αγκαλιά των δικών της ανθρώπων η Ραφαέλα Πλαστήρα

Επισκέφτηκε την Ολλανδία όπου διαμένει και εργάζεται η Μητέρα της, τα αδέλφια και συγγενείς της ενώ συναντήθηκε και με τον δήμαρχο Zandvoort, κ. David Moolenburg

Στην αγκαλιά των δικών της ανθρώπων που ζουν και εργάζονται στην Ολλανδία, βρέθηκε η Σταρ Ελλάς 2019, Ραφαέλα Πλαστήρα.

Η συντοπίτισσα καλλονή, λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του φετινού διαγωνισμού Μις Υφήλιος 2019, που εκπροσωπούσε την χώρα μας, θέλησε να βρεθεί κοντά στους δικούς της ανθρώπους, στην μητέρα της Μάρθα Ρίζου που κατάγεται από την Οιχαλία, στην γιαγιά της και στα αδέλφια της.

Κατά την παρουσία της στην Ολλανδία συναντήθηκε με φίλους αλλά και πολλούς γνωστούς ενώ πραγματοποίησε επισκέψεις σε ιδρύματα της χώρας, εκφράζοντας την στήριξη στο έργο που επιτελούν. Παράλληλα στο εστιατόριο της μητέρας της την επισκέφτηκε και ο δήμαρχος του Zandvoort, κ. David Moolenburg, ο οποίος την συνεχάρη για την μεγάλη διάκριση στον Ελληνικό Διαγωνισμό, χαρίζοντας  μια κονκάρδα και ανακηρύσσοντας τη επίτιμο μέλος του Zandvoort.

Μαζί της βρέθηκαν οι Μις Ολλανδία και Μις Αρούμπα ενώ δίπλα τους βρισκόταν και ο στενός της συνεργάτης, μάνανζερ κ. Βαγγέλης Σαλευρής.