Στην αγκαλιά της γενέθλιας γης, της γενέτειράς του Οιχαλίας, αναπαύεται από σήμερα το μεσημέρι ο Απόστολος Α. Παπαποστόλου

Στο γενέθλιο τόπο, την Οιχαλία που τόσο αγάπησε αλλά αποχωρίστηκε για πολλές δεκαετίες, αναζητώντας μια καλύτερη τύχη στο εξωτερικό, αναπαύεται από το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Απόστολος Α. Παπαποστόλου.

Συγγενείς και φίλοι από την Οιχαλία, από όμορες κοινότητες, συνεργάτες αλλά ομογενείς, βρέθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Οιχαλίας, για να πουν τον τελευταίο αντίο, σε έναν άνθρωπο που πραγματικά έγραψε ιστορία στο εξωτερικό, δείχνοντας το δρόμο και στις επόμενες γενιές που ακολούθησαν.

Η σορός του 80χρονου συντοπίτη μεταφέρθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Οιχαλίας το πρωί της Τετάρτης. Την υποδέχτηκαν συγγενείς και φίλοι του εκλιπόντος, με την συγκίνηση και την θλίψη να είναι ορατή.

Οι συγγενείς θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν μετά μουσικής, υπό τους ήχους βιολιού, κάτι που τον γαλήνευε και τον ηρεμούσε όταν βρισκόταν στην ζωή Με αυτόν τον τρόπο οι συγγενείς του θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν, γαληνεύοντας την ψυχή του που ταξίδεψε για το τελευταίο μεγάλο ταξίδι.

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας, ο πρώτος Έλληνας που αποφάσισε να λειτουργήσει το δικό του ελληνικό εστιατόριο στη Γερμανία και μετέπειτα να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά σε συνεργασία με τα αδέλφια του, λειτουργώντας το δικό του εργοστάσιο, αφήνει πίσω του ένα μεγάλο έργο. Μια μεγάλη παρακαταθήκη στους δικούς του ανθρώπους.

Για το χαρακτήρα του εκλιπόντα, τις αξίες και το ήθος του, μίλησε στον επικήδειο ο κ. Τάκης Σκουλαρίκης, διευθυντής του εργοστασίου γαλακτομικών προϊόντων «APOSTΕLS» με ιδρυτή τον εκλιπόντα, ……..

Όπως ανέφερε ο Απόστολος Παπαποστόλου, διακρινόταν για το ήθος και τις αρετές του, για έναν άνθρωπο που δεν μπορούσε να συμβιβαστεί με την μετριότητα αναζητώντας και πετυχαίνοντας το τέλειο. Μίλησε για επιμονή του, την εργατικότητα, την εξυπνάδα, την καλοκαρδία του, έναν άνθρωπο που στήριζε μέχρι τελευταίας πνοής τον καθένα, συγγενή και φίλο.

Λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι φίλοι και συγγενείς συνόδευσαν τον Απόστολο Παπαποστόλου στην τελευταία κατοικία, αποχαιρετώντας για πάντα, ένα δικό τους άνθρωπο. Το δικό τους άνθρωπο που πλέον πέρασε στην αιωνιότητα.

Η «Krini Live» απευθύνει στους οικείους και τους συγγενείς τα θερμά συλλυπητήρια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.