Στη Σερβία για προετοιμασία η Φανή Τζέλη

Η Τρικαλινή αθλήτρια του ΣΟΑΤ, Φανή Τζέλη, βρίσκεται στο Βελιγράδι για την Ολυμπιακή προετοιμασία

Στο Ολυμπιακό εισιτήριο στοχεύει η Τρικαλινή αθλήτρια του ΣΟΑΤ, Φανή Τζέλη, η οποία βρίσκεται στη Σερβία για την Ολυμπιακή προετοιμασία.

Την προολυμπιακή ομάδα, συγκροτούν οι: Φανή Τζέλη, Αποστόλης Τεληκωστόγλου, Κωνσταντίνος Χαμαλιδης και Νάσια Μητσοπουλου. Την αποστολή συνοδεύουν οι Ομοσπονδιακό προπονητές Θ. Ζηνελης και Χ. Αλμασίδης. Την προετοιμασία επιμελείται ένας εκ των κορυφαίων προπονητών στον κόσμο, ο Dragan Jovic. Η Σερβία θεωρείται μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, ειδικά στις γυναίκες με Χρυσή και Ασημένια Ολυμπιονίκη και πολλούς Παγκόσμιους.
Την στιγμή που το Ελληνικό Ταεκβοντό αλλά και στην πλειοψηφία του ο Ελληνικός Αθλητισμός βρίσκεται στον… πάγο, τα τέσσερα αυτά παιδιά συνεχίζουν την προετοιμασία τους στην Σερβία από τις 20 Γενάρη και περίπου για ένα μήνα με την Ολυμπιακή και Εθνική ομάδα της Σερβίας και περιμένουν να ενσωματωθούν στο Διεθνές προπονητικό Καμπ και άλλες 6 Εθνικές Ομάδες, ώστε να βρουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό, που σε τέτοιο επίπεδο είναι επιβεβλημένο και αναγκαίο.
Οι τέσσερις αυτοί αθλητές έχουν πάρει στις πλάτες τους το Ελληνικό Ταεκβοντο και καλούνται σε τόσο αντίξοες συνθήκες να μας κάνουν υπερήφανους.
Το προΟλυμπιακό Τουρνουά της Ευρώπης, έχει ακυρωθεί έως τώρα τρεις φορές και είναι προγραμματισμένο να γίνει στην Βουλγαρία το διήμερο 7-8 Μαΐου 2021.
Μεγάλη Περηφάνια και Τιμή για τον ΣΟΑΤ αλλά και τον Τρικαλινό Αθλητισμό αθλητής του να συμμετάσχει σε Ολυμπιακή Ομάδα και να προσπαθεί με αξιώσεις για το Ολυμπιακό Όνειρο να βρίσκεται στην Ολυμπιάδα στο Τόκυο και ευχή όλων μας και οι 4 αθλητές να τα καταφέρουν και να απολαύσουν το «μοναδικό» αθλητικό ταξίδι, που ελάχιστοι αθλητές έχουν την δυνατότητα και ευκαιρία να συμμετάσχουν, αποτελώντας για αυτούς και το σύλλογο τους μέγιστη τιμή!