Στη φιλική και αγαπητή για τον ίδιο περιοχή της Φαρκάδονας βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Οικονόμου

Στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας, γεωγραφικό διαμέρισμα του νομού με το οποίο συνδέεται με βαθιές φιλίες χρόνων, αφενός οικογενειακές, αφετέρου προσωπικές, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου επισκέφτηκε το δημαρχείο της Φαρκαδόνας, όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο κ. Σπύρο Αγναντή, στελέχη και θεσμικούς παράγοντες, έχοντας την ευκαιρία να συζητήσει θέματα που άπτονται της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά ταυτόχρονα και ζητήματα που σχετίζονται με την περιοχή.

Η συζήτηση επεκτάθηκε από πλευράς δημάρχου σε έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή ή προγραμματίζεται η κατασκευή τους το αμέσως επόμενο διάστημα, αλλά και στις δυσκολίες που έρχονται αντιμέτωποι οι Δήμοι τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα αιρετοί και υπάλληλοι να υπερβάλλουν σε πολλές των περιπτώσεων εαυτό για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες ή να επιλύσουν σοβαρά προβλήματα.

Φυσικά ο λόγος επεκτάθηκε και στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και δη στις επερχόμενες εκλογές, με τον κ. Αγναντή αλλά και τους παριστάμενους να εύχονται στον υποψήφιο βουλευτή καλή επιτυχία και δύναμη στην μάχη που θα κληθεί να δώσει τους επόμενους μήνες έως την εκλογική αναμέτρηση.