Στη Δυτική Μακεδονία ταξίδεψαν οι ηλικιωμένοι του ΚΑΠΗ Δήμου Φαρκαδόνας με την ευγενική προσφορά της «Φέτα Θεσσαλίας Υφαντής»

Το κοινωνικό πρόσωπο έδειξαν για πολλοστή φορά η εταιρεία «Φέτα Θεσσαλίας Υφαντής» και ο υπεύθυνος της γαλακτοκομικής επιχείρησης που εδρεύει στο Γριζάνο, Κώστας Κοκκινίδης.

Η «Εταιρεία Φέτα Θεσσαλίας Υφαντής» προάγοντας την κοινωνική προσφορά και την υποστήριξη σε κοινωνικές ομάδες, υπήρξε ο χορηγός της μονοήμερης εκδρομής που διοργανώθηκε από το ΚΑΠΗ του Δήμου Φαρκαδόνας σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα οι συμμετέχοντες στην εκδρομή είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την πόλη της Φλώρινας και τον παραδοσιακό, διατηρητέο οικισμό του Νυμφαίου, απολαμβάνοντας τις ομορφιές και τα αξιοθέατα. Ταυτόχρονα είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν περιοχές του νομού Κοζάνης και να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης στο φθινοπωρινό τοπίο, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Η διοίκηση του ΚΑΠΗ του Δήμου Φαρκαδόνας καθώς επίσης και οι συμμετέχοντες ευχαριστούν θερμά την «Εταιρεία Φέτα Θεσσαλίας Υφαντής» και τον υπεύθυνο, Κώστα Κοκκινίδη για την προσφορά της εκδρομής, ευχόμενοι επίτευξη των στόχων και συνέχιση του κοινωνικού έργου που βοηθά, στηρίζει και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους.